Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 komplet NAVI
-
- Klubové ID: 1836
bordmonitor 16:9, TV modul, navigacny pocitac najlepsie MK4, Bord radio modul BM54, drziaky a konzoly dozadu, iny kryt dozadu v kufri, komplet kablovy zvazok (a tahat ho cez cele auto).
Potom nakodovat. Odblokovanie za jazdy nie je problem, akurat ze dnes uz s analogovym TV modulom nic moc nezmozes, potreboval by si takky co prijima DVBT a ten je riadne mastny pokial viem. No a DVD ti to prehravat nebude v navigacnej jednotke aj ked bude DVD typ MK4. Da sa dokupit externy prehravac a spravit aby to prehravalo DVD na obrazovke, co su dalsie naklady. ZOsik a CD menic je mozne ponechat bez problemov, ale aj na CD changer budes potrebovat ine drziaky. Tie drziakky a montazny material je lacny, ale tie moduly co som popisal hore su riadne mastne , pocitaj tak minimalne 1000-1200eur investiciu za tieto veci (pouzite) plus praca.....
Potom nakodovat. Odblokovanie za jazdy nie je problem, akurat ze dnes uz s analogovym TV modulom nic moc nezmozes, potreboval by si takky co prijima DVBT a ten je riadne mastny pokial viem. No a DVD ti to prehravat nebude v navigacnej jednotke aj ked bude DVD typ MK4. Da sa dokupit externy prehravac a spravit aby to prehravalo DVD na obrazovke, co su dalsie naklady. ZOsik a CD menic je mozne ponechat bez problemov, ale aj na CD changer budes potrebovat ine drziaky. Tie drziakky a montazny material je lacny, ale tie moduly co som popisal hore su riadne mastne , pocitaj tak minimalne 1000-1200eur investiciu za tieto veci (pouzite) plus praca.....
ahoj
je tu par chalanov ktori to dorabali vlastnorucne, ja som to v aute uz mal ale plus minus autobus potrebujes
kablovacku
tv-modul - mozes/nemusis
navi - mk3/4
display 4:3/16:9
radio modul bm24/54
potom nejake antenky, poistky a tak, ale to beriem do tej kablovacky
ak chces pozerat dvd (nepride mi to rozumne, prehravac na pametove media vyjde rovnako plus je mensi), staci pripojit 2 kabliky do tv-modulu, avsak zvuk iba mono, mozes potom kupit skatulku ktora bude ovladana priamo z i-busu a simulovat tv-modul, avsak stoji asi 300-400e
odblokovanie tv za jazdy - bud sa skratuje konektor rychlosti, pripoji sa taka redukcia medzi kablovacku, prekoduje sa to, alebo sa to riesi tou skatulkou ktoru som opisal vyssie
cd menic ano, otazne co za zosik mas teraz - popripade kolko repro v nom mas
je tu par chalanov ktori to dorabali vlastnorucne, ja som to v aute uz mal ale plus minus autobus potrebujes
kablovacku
tv-modul - mozes/nemusis
navi - mk3/4
display 4:3/16:9
radio modul bm24/54
potom nejake antenky, poistky a tak, ale to beriem do tej kablovacky

ak chces pozerat dvd (nepride mi to rozumne, prehravac na pametove media vyjde rovnako plus je mensi), staci pripojit 2 kabliky do tv-modulu, avsak zvuk iba mono, mozes potom kupit skatulku ktora bude ovladana priamo z i-busu a simulovat tv-modul, avsak stoji asi 300-400e
odblokovanie tv za jazdy - bud sa skratuje konektor rychlosti, pripoji sa taka redukcia medzi kablovacku, prekoduje sa to, alebo sa to riesi tou skatulkou ktoru som opisal vyssie
cd menic ano, otazne co za zosik mas teraz - popripade kolko repro v nom mas
airbone píše:bordmonitor 16:9, TV modul, navigacny pocitac najlepsie MK4, Bord radio modul BM54, drziaky a konzoly dozadu, iny kryt dozadu v kufri, komplet kablovy zvazok (a tahat ho cez cele auto).
10000kč ma vyde komplet 16:9 a 5500kč 4:3, praca mi nevadi je to premna!
no minus TV modul takze este lacnejsie.
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
- Klubové ID: 3260
Pokud chceš aby to vypadalo originálně tak doporučuji Dynavin DVNE39a .. umí to naprosto všechno.. DVD, NAVI, BT telefon, TV(digi setop součástí), ovládání z volantu funguje, jen vyměníš kus za kus (všechny konektory jsou udělaný pro BMW E39 - Dokonce to umí komunikovat s BC a píše to tlak a teplotu oleje, teplotu motoru, napětí na baterii a pod ... bohužel to stojí kolem 20k a na ten model "A" přijde k nám až teďka v prosinci. Ten předchozí není tak hezkej má menší display.
Dakujem, to je najrozumnejsie co som zatial videl,
http://www.ebay.com/itm/Dynavin-DVN-E39 ... 0583579839
stoji 17.000kc
Mozno ho zozenem aj lacnejsie, potom vam napisem co a ako!!!
Volal som z byvalim kolegom sktorim som pracoval v GB a pokuka to tam a ak by to bolo super posle mi ho. Mozno mother v NO by pořidila lacno?
Mohlo by to tam byt lacnejsie posielaju mi obcas telefony a notebooky atd... vyde to tam 00prd ked porovnam ceny tu a tam tak o polovicu!
http://www.ebay.com/itm/Dynavin-DVN-E39 ... 0583579839
stoji 17.000kc
Mozno ho zozenem aj lacnejsie, potom vam napisem co a ako!!!
Volal som z byvalim kolegom sktorim som pracoval v GB a pokuka to tam a ak by to bolo super posle mi ho. Mozno mother v NO by pořidila lacno?
Mohlo by to tam byt lacnejsie posielaju mi obcas telefony a notebooky atd... vyde to tam 00prd ked porovnam ceny tu a tam tak o polovicu!
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
fabledwarrior
- Člen Klubu
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
ale hodne hodne spatne. to je tak do ocibijici sracka, ze dobre zadelany 2din dotykovy beztlacitkovy vypada 100x lepe...
jo ta veze pro e46 je vyborne povedena... prolis, origo tlacitka, mala velikost a tim i ty prazdne plochy zmizi... ale to pro e38/39 je desiva hnusota...
jako sorry ale ty prazdne plochy(hlavne ta nad cd) a ten hranatej vzhled do toho "zakulaceneho" interieru... blitka

jo ta veze pro e46 je vyborne povedena... prolis, origo tlacitka, mala velikost a tim i ty prazdne plochy zmizi... ale to pro e38/39 je desiva hnusota...
jako sorry ale ty prazdne plochy(hlavne ta nad cd) a ten hranatej vzhled do toho "zakulaceneho" interieru... blitka

-
fabledwarrior
- Člen Klubu
Ta nová verze "a" už nemá to prázdné místo nad mechanikou, však koukni na http://www.dynavin.com/products/product_dnv_e39a.php