Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 TDS rv.1999 manuál....Průser POMOC
Ahoj.Mám problém s mim TDS.Při řazení nebo podřezení auto někdy chcípne,stává se to tak jednou až dvakrát do týdne,někdy jezdím skoro celý den a nic,já si myslim že asi čerpadlo ta hlava elektronická???setkal jste se někdo stim?..chystám se na diagnostiku,tak doufám že tam něco bude,je to docela nebezpečné:(
-
tds je zákeřnej motor-kor poslední ročník
Diagnostika ti myslím moc nepomůže-každej ti předem řekne že to je čerpadlo
Když pak vyndáš koruny za opravu čerpadla tak budeš koukat jako blázen že to dělá to samo a čerpadlo je opravený
Mě zas u tds někdy nešel přidat plyn-po opravě čerpadla!!!Samo když jsem to nejmín potřeboval
Když už jsem s tím pak počítal tak se závada neopakovala-prostě poslední typ čerpadla u tds si dělá co chce 

-
potřebuješ novou hlavu čerpadla,oprava čerpadla ti nepomůže,protože opravuje se pouze spodek, hlava opravit nejde(pokud někdo o někom ví a umí to opravit tak, aby z toho bylo zase tds tak ho rád využiju)
je to vyběhaný krokový motůrek v el. hlavě čerpadla,je vyběhanej jen na kraji. např já když jedu a cítím ,že auto ztácí výkon, vymáčknu spojku a prošlápnu plyn, motůrek se chytne a já jedu vesele dál.
je to vyběhaný krokový motůrek v el. hlavě čerpadla,je vyběhanej jen na kraji. např já když jedu a cítím ,že auto ztácí výkon, vymáčknu spojku a prošlápnu plyn, motůrek se chytne a já jedu vesele dál.
-
zdar,skus sa ked tak este pozret aky bordel mas v naftovom filtri.mne to robilo nieco podobne pri preradovani.ak sa nafta jazdenim zohriala tak to bolo OK ako nahle schladol motor a nafta cez noc tak sa zrazal parafin.zmenil som benzinku a pridaval aditivum a jazdil.po par dnoch bolo po probleme. za pokus to stoji.
prajem rychle vyriesenie.
prajem rychle vyriesenie.
To čerpadlo má na sobě 10ti místný kod Bosch, ten je rozhodující.
Pokud to čerpadlo stojí nové ofiko skoro kilo a někdo to prodává za 17, tak na tom něco smrdí. Pokud to byla skutečně funglovka, tak si můžeš gratulovat za super kup, ale oficelně to nikdy nikdo za tyhle peníze nedokáže.
Hlavně pozor na polské "repase" čehokoliv, které spousta lidí prodává jako nové zboží - jsou to vyhozené peníze!
Pokud to čerpadlo stojí nové ofiko skoro kilo a někdo to prodává za 17, tak na tom něco smrdí. Pokud to byla skutečně funglovka, tak si můžeš gratulovat za super kup, ale oficelně to nikdy nikdo za tyhle peníze nedokáže.
Hlavně pozor na polské "repase" čehokoliv, které spousta lidí prodává jako nové zboží - jsou to vyhozené peníze!
-