Měl jsem na kufru nakřivo nalepenou motorizaci, tak jsem ji strhnul. Máte někdo tip na lepidlo, který to v pohodě udrží? Vteřiňák nebo oboustranná páska je asi pitomost.
StepanMatl píše:Měl jsem na kufru nakřivo nalepenou motorizaci, tak jsem ji strhnul. Máte někdo tip na lepidlo, který to v pohodě udrží? Vteřiňák nebo oboustranná páska je asi pitomost.
... k čemu je to dobrý? Já to strhnul hned po koupi... vteřiňák je fakt blbost, chce to něco trošku houževnatého
,to je rada nad zlato.Já měl v Landu tím sajrajtem přilepenej i teploměr na palubce,a to je potom na flexu.Bych toho zmrda co to tam přilepil praštil ještě teď když si na to vzpomenu
Kanagonem Proč ji tam nedat, dyž tam má origo bejt? Já to tam budu přístí týden dávat taky, podle mne je to s tím originálnější a hezčí. Ale taky přesně nevim čím, každopádně něco co vydrží mrazy, déšť, přímý slunce a aby to nebylo pro případnýho majitele problém zase strhnout.
Jirka36 píše:Chemopren, ten drží všechno a netvrdne , zůstává vláčnej. Já to co tam mám sundám taky, není tam originál 530d, ale někdo tam nalepil 30D, děs
Jo jasně ty myslíš ty chromovaný písmenka z benzínky, to jo, ty jsou trapný To bych sundal hned taky
A nebo ten chemopren ještě nechat trochu zaschnout aby z toho nebyla taková sračka ale to bodový lepení není špatnej nápad, i kdyby si to chtěl potom sundat tak si myslim že to taky nepůjde špatně.
StepanMatl píše:A nebo to napatlat na nápis, přitisknout, sundat, čtvrt hoďky počkat a přitisknout znovu... Takhle jsem lepil čísla na baráku a drží to jako svině
Jo, taky možnost, kde se dají sehnat origo? potřebuju 530d