No tak já ve finále koupil v BMW 1litr origos, je zelená, rikali mi na prodejne ze maji do vsech BMW stejnou nerozlisujou to ani rocníkem...proste zelena a hotovo, 1litr=240kaček..
Zdar chlapy, mám takový dotaz: vypouštěl jsem chl.kap. ,ale protože jsem nevěděl o výpušťáku na motoru, tak jsem vypustil pouze pomocí výpušťáku na chladiči, dostal jsem z toho něco přez 6litrů, barva byla taková tmavě modrá (možná byla trochu šmrnclá zelenou), nalil jsem tam modrou směs s destilkou a moje otázka zní, je to průser? měl bych radši vypustit komplet, propláchnout a znovu napustit.
The-Shark píše:Zdar chlapy, mám takový dotaz: vypouštěl jsem chl.kap. ,ale protože jsem nevěděl o výpušťáku na motoru, tak jsem vypustil pouze pomocí výpušťáku na chladiči, dostal jsem z toho něco přez 6litrů, barva byla taková tmavě modrá (možná byla trochu šmrnclá zelenou), nalil jsem tam modrou směs s destilkou a moje otázka zní, je to průser? měl bych radši vypustit komplet, propláchnout a znovu napustit.
pokud ti to neudělalo nic doteď, tak už neudělá, je to chemická reakce mezi propylenglykolem a ethylenglykolem a ta je vpodstatě okamžitá
volea píše:Ja možné, že tam mám nějakou žlutou nemrznoucí směs? Mám jí tam sice málo, ale podle měřáku na -27, chci to dolít, ale netuším čím. Díky
Žlutá se dává hodně u japonských aut,ale čím se to dolejvá netuším.Vypadá to jako čaj,ale japonské automobilky to používají..Osobně mám u 523i Fridex G48- modrozelená.