Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pri zarazeni na automatu R,D auto skube
-
- Klubové ID: 3555
Zdravim.Prosim o radu.Nikde to tady nemuzu najit.Mam e39,535i-r.2000 v automatu a ted se mi stava,ze pri zarazeni zpatecky a couvani jen tak bez plynu mi cele auto nejak pocukava a skube-kdyz bych pridal plyn,tak to jede normalne,ale pri samovolnem rozjezdu nebo couvani mi to skube.Nevite,co by to mohlo byt?Moc dekuji za pripadne rady.
-
- Klubové ID: 3555
Moc diky za odpovedi.Trosku jste me zaskocili s tema moznostma.V kazdem pripade jsem se uz objednal na vymenu oleje v automatu a pak zkusim ty dalsi moznosti.Jeste jednou diky moc.
Jinak-na otackach jsem nic nezpozoroval-ikdyz je mam v posledni dobe na hodnote,jako bych mel zaplou klimu,tak nevim.(ale ne vzdycky)
Jinak-na otackach jsem nic nezpozoroval-ikdyz je mam v posledni dobe na hodnote,jako bych mel zaplou klimu,tak nevim.(ale ne vzdycky)
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
mě ještě před tím, než se vyměnila hardy spojka auto dělalo něco podobnýho, jak na ní byla malinko vůle.. v určitým režimu, např. kdy se přes kardan převalovalo minimum síly se stalo, že kardan jakoby rozskákal - vůle skákala z jedný strany na druhou.. projevovalo se to pak cukánim.. (doufám že jsem to popsal tak že se to dá pochopit)..
po výměně jsem to dál nezpozoroval, i když vím že mám ještě malinko načatej setrvačník, ten to může prej způsobovat taky.. to ale neni případ automatu..
po výměně jsem to dál nezpozoroval, i když vím že mám ještě malinko načatej setrvačník, ten to může prej způsobovat taky.. to ale neni případ automatu..