Jak často jezdíš a jaké vzdálenosti?
Tady platí, čím víc, tím líp, 830A - časté jízdy, "kratší trasy".
Já zastávám že na baterce se nevyplatí šetřit, pak někde zůstaneš a co pak
Pánové nevíte jak je to u E90 330i? Také potřebuju baterku, tak nevím, zda koupit originál u BMW (chtějí za ní asi 6800,- Kč) nebo jít taky do nějaké Varty...?
Nevím jestli jsem měl štestí na špatný kus, ale Vartu rozhodně ne. Auto mi parkuje venku, v zimě mám každý den nastavené webasto. Minulou zimu jsem koupil novou baterku, Varta silver cosi 100a a několikrát jsem musel startovat přes kabely. Můžou potvrdit kluci sedmičkáři, stačilo mít zapnuté klíčky tak deset minut na druhou polohu a už jsem nenastartoval.
Baterku jsem dal na reklamaci, čekám jak to dopadne a koupil jsem si Bosch opět stovku. S tou nemám nejmenší problém, každé ráno nastavené webasto a auto chytá na brnk.
já se musím Varty jednoznačně zastat, musel to být špatný kus, protože já když jsem měl svojí baterku KO, tak mi kámoš půjčil Vartu blue dinamic, která je o třídu níž něž ta silver a maximální spokojenost, vracel jsem jí se slzou v oku, měl jsem jí půjčenou loni v těch největších mrazech a starty super jak když je +15 a né -15°C. Kupil jsem si Starline, protože jsem na ni měl dobrou cenu a je na ni 3roky záruka, ale Varta (stará prostitutka) byla prostě jednoznačně lepší.
Lukke píše:Pánové nevíte jak je to u E90 330i? Také potřebuju baterku, tak nevím, zda koupit originál u BMW (chtějí za ní asi 6800,- Kč) nebo jít taky do nějaké Varty...?
Jelikož máš benzín, nemusíš tak moc vybírat.
Vem Vartu, mám taky a spokojenost, hodinu rádio a pak na drc.
Mám také 530d a shodou okolností jsem baterku řešil také, BMW originál montuje baterie Bosch, řada Silver. Bosh žádné baterie nevyrábí a hádejte kdo dělá pro Bosh baterie, ano Varta, jinak řečeno pokud do BMW vrazíte Vartu řady Silver Dynamic máte v autě originál baterii jen s jinou nálepkou a poněkud lepší cenou.
Pokud jde o kapacitu, a tak, čistě z důvodů statrování je to ve své podstatě jedno, při startování si startér vezme nějakých 180A a tento proud dá se 100% rezervou i 44Ah baterka, prakticky odskoušeno.
Proč je v 5, 100Ah baterka?
Důvodů je několik, hlavni je podle mého spíše větší odběr elektroniky v odstavením autě, jinak řečeno 100Ah baterka zajistí, že auto nastartuje i po 3 měcících stání, což u 44Ah ne skoro vyloučeno (u baterie staří více než 3 roky). Další důvod je spotřeba radia a dalších eletro požíračů v autě, mé autoradio si klidně vezme teoreticky i vice než 100W a není příjemné neodjet, jen protože si člověk pustí radio, o vyhřívaných sedačkách nemluvě.
Můj závěr 100Ah Varta Silver Dynamic se dá pořídit za cca 2500, 110Aha za 3000Kč, z méh pohledu není moc co řešit.
pokud jsem trefil modelovou řadu tak do 330i by se měla 100Ah vejit i když doporučuji 85, která je menší, ale v seznamu je i 95 start-stop, což je mrcha drahá a hlavně má rozměr stejný jako ta 100Ah. tedy 353x175x190 mm.
Pokud jde o cenu, nejlevněji jsem ji našel http://www.battery-import.cz/varta-silv ... h--12v--h3
Tak jsem zakoupil Vartu SILVER Dynamic 100Ah, 830A, 12V, H3 a spokojenost, zrovna teď se mi celkem hodila, protože mi odchází palivový čerpadlo pod řidičem a musim dlouho startovat aby to vůbec chytlo takže baterka mě v tomhle podrží a motor točí jako o život. Až příští týden vyměním čerpadlo tak to doufám chytne na drc:)
máš sedana nebo touringa? jde mi o to, že chci koupit tu samou a nevím, jestli se mi vleze místo 85Ah silver dynamic, jelikož je ta stovka vyšší a o něco delší
Bratn píše:máš sedana nebo touringa? jde mi o to, že chci koupit tu samou a nevím, jestli se mi vleze místo 85Ah silver dynamic, jelikož je ta stovka vyšší a o něco delší
Jestli ta otázka byla mířená na mne tak já mám sedana a vešla se tam úplně v pohodě
Tak jsem koupil Vartu SILVER Dynamic 100Ah, 830A, 12V, H3, a do E90 330i se vešla, sice to bylo hodně těsně a pěkně blbě se tam dávala, ale místo tam na ní je, je třeba přešroubovat ten spodní držák. Startuje to na brnk.