Nazdar banán, včera jsem si všiml, že mi nesvítí (při full zapnutých světlech) okruží kolem žárovek na levém předním světle z pohledu řidiče. Když stáhnu světla jen na parkovačky, tak mi svítí na tom světle směrovka (blinkr). Když je vypnu, tak nesvítí nic
Co to kua může být ještě tak před 3mi týdny jsem se díval a bylo to vše v pohodě.
Dá se vyměnit lehce, jen je trochu problém vyndat tu žárovičku z té parabolky a opravdu jde vyndat jen žárovička. Je tam 12V 10W !!! těch 10W je opravdu důležitejch.
Hoši, dost jsem u toho pěnil (to víte, to vedro ) Ale těma kleštěma to to fakt šlo. Zkoušel jsem to přes kapesník, páč v rukou mi to klouzalo, jak byla maličká. Ale kleště to daly
Pánové, netrvalo dlouho a praskla mi i druhá. Avšak teď jsem už narazil, jelikož mi řekli kluci v servisu, že to nejsou už schopni objednat, poslední měli z vlastní zásoby.
Kde ji najdu, kdo ji má? Radši bych koupil rovnou sadu dvou.
Díky
A navíc jsem právě byl u KamilaAC, poradil mi, že se dá běžně sehnat čínská replika, která svítí úplně stejně, vypadá úplně stejně, ale nestojí 600, nýbrž 40 Kč
no k tý výměně žárovičky, já jsem jí jednou kontroloval, ale kleště netřeba Ono když se vyndá ta objímka z paraboly, tak pak jde ještě poměrně lehce přes ry vroubkatý packy na bocích objímkyn sundat i ta odrazová plocha a pak už čučíš jen na žárovku, kterou vyndáš dvěma prstama jedna báseň.