Nebudu s k tomu vyjadřovat, každý jsme jiní , každý své peníze vložíme jinam a jinak, takže tady nemel hovna , že jezdím ve šrotu atd, nic o mě nevíš , nikdy jsi mé auto neviděl a v podstatě je ti do toho hovno, jestli ve světle mám HID , nebo origo xenon.
Tady ta debata nebyla mířená , na uspory lidí, a na to, zda jim chceš poradit jak by je měly snima nakládat.
Tady ta debata je založená na 5tku E39, na kroužky ve světlech , na přední světla a vše co k tomu souvysí.
Asi mi dá hodně lidí za pravdu, že tady nemáš co zasírat, když se ti to nelíbí, sem nelez a běž si řešit svou E65.
My tady debatujeme uplně o něčem jiném , my se nechceme hádat co by tam mělo být, my - kdyby sis to dobře přečetl , tady všichni víme, co je pro Nás nejlepší ( origo díly ) v tom máš jediném pravdu, jen každý tady na to nemá, tak jako ty, aby dal tisíc eček za světlo ty chytráčku.
To že ty dáš tolik eček na svou E65 za přední světlo, je tvá věc a tvůj problém.
Já třeba vím, kde tyto věci origo koupit mnouhem levněji a říkám Ti to?Neříkám

!A víš proč?je mi to někde, když máš na to rozhazovat, rozhazuj, ale mě s tím laskavě neobtěžuj.
Tím bych to ukončil , ty i já, jsme řekli svůj názor , teď bych se rád vrátil k tomu, co jsme tady řešili.
Sbohem.