Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
LED angel eyes
Ahoj.
Uplně stručně.
Koupil jsem číny přední světla s těma 10ti žárovičkama v jednom světle.
Jelikož mi to připadá komické, chci se vás zeptat,zda někdo z vás nemá nějakou stránku na Led angel eyes , i něco neoriginál , prostě kroužek , nebo spíš kroužky o různých průměrech.
Chtěl bych tam něco dopasovat místo těch hebel .
Díky za rady.
Uplně stručně.
Koupil jsem číny přední světla s těma 10ti žárovičkama v jednom světle.
Jelikož mi to připadá komické, chci se vás zeptat,zda někdo z vás nemá nějakou stránku na Led angel eyes , i něco neoriginál , prostě kroužek , nebo spíš kroužky o různých průměrech.
Chtěl bych tam něco dopasovat místo těch hebel .
Díky za rady.
http://s.dealextreme.com/search/led+angel+eye 120mm průměr s 39 ledkama, koupil jsem jedno na test ale jeste jsem s tim nic nedelal
já mam orig prefacelift a tohle jsem kupoval abych otestoval jak to sviti v realu, je to 120mm což je myslim presne ten prumer ktery by se tam mel vejit ( ty ciny nevim jak vypadaji ) ale nakonec jsem linej na montaz a spis koupim od jakese ty kryty faceliftovy za 4k, kazdopadne sviti to fakt hodně dobře, na tech fotkach to vypada slabe, ale cca tak od 2-3m uz neni videt to ze jsou jednotlive ledky ale spliva to
E30STORM píše:Kdysi se dali koupit celé kroužky ,které se vlepovali do origo světel , ale už si nepamatuju tu stránku.Byly napuštěné nějakým plynem či coi,prostě to bylo skleněné,tak takové já sháním.
toto?
http://www.autoshop24.cz/xenony/eshop/1 ... es-BMW-E39
- cmelak
No jasný pokuď chceš měnit angel eyes nekupuj LED ale CCFL, ty LEDkový vypadaj fakt komicky i když by jich tam bylo 50
CCFL svítí po celým obvodu stejně a hodně dobře.
http://aukro.cz/angel-eyes-ccfl-krouzky ... 54519.html
CCFL svítí po celým obvodu stejně a hodně dobře.
http://aukro.cz/angel-eyes-ccfl-krouzky ... 54519.html
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
Tak to je dobrý tip. CCFL vypadají povedeně. To už by se mělo dát použít na denní svícení... nemáte někdo praktickou zkušenost???
Další dotaz, jestli vůbec půjdou nainstalovat do světel E60? Měnil jsem tam loni xenony a nezdálo se mi, že bych se k těm kroužkům mohl dostat.
Tak jestli někdo víte, dejte vědět - díky!!!!

Další dotaz, jestli vůbec půjdou nainstalovat do světel E60? Měnil jsem tam loni xenony a nezdálo se mi, že bych se k těm kroužkům mohl dostat.
Tak jestli někdo víte, dejte vědět - díky!!!!

Ahoj, zkus pak prosim tě udělat i pár fotek z tý výměny, kde co a jak rozcvaknout, povolit
jak pak vyřešíš kabeláž
Pořád nad tím taky váhám, ale nechce se mi do toho. Mám před-facelift a chci ty kroužky. A nový světla, to je moc drahý.
BTW můj poznatek s LED diodama: dával jsem je do parkovaček k dálkovejm, protože mám nastavený dálkový na denní svícení (asi na tech 30%) ale ve chvíli, když přepnu na normální svetla, tak mi svítí bílé xenony a žluté parkovačky - humus
Kupoval jsem spešl s canbusem (nebo jak se to jmenuje) aby to pořád nehlásilo, že je prasklá parkovačka (pouze led má malej odpor) No a tyhle nabušený ledky mi tam nejdýl vydržely 5 dní. Měnil jsem je každou asi 3x. Vypadalo to hezky, ale nevydrželo to vůbec. Myslím si že díky teplu - byly fakt horký od světel i od motoru.

BTW můj poznatek s LED diodama: dával jsem je do parkovaček k dálkovejm, protože mám nastavený dálkový na denní svícení (asi na tech 30%) ale ve chvíli, když přepnu na normální svetla, tak mi svítí bílé xenony a žluté parkovačky - humus

Kupoval jsem spešl s canbusem (nebo jak se to jmenuje) aby to pořád nehlásilo, že je prasklá parkovačka (pouze led má malej odpor) No a tyhle nabušený ledky mi tam nejdýl vydržely 5 dní. Měnil jsem je každou asi 3x. Vypadalo to hezky, ale nevydrželo to vůbec. Myslím si že díky teplu - byly fakt horký od světel i od motoru.
Taky to řešim a jak tu čtu,tak mam z toho hlavu celou nesvou...Mam před face klasika xenony s oranžovim blinkrem atd. sou zašlí tak sem začal uvažovat o novejch světlech už s kroužkama ale origo pořádný světla sou fakt za raketu...Pak sem našel pouze přední kryty světel s kroužkam který se daj spojit s mejma xenonama co mam teď.Ohlasy zněly že je to na h.....Teď tu čtu, pouze jen o montáži kroužků do světel před face jenže to se mi taky moc nechce protože je mam zašlí že...Takže teď otázka,daj se sehnat nějaký přední kryty s kroužkam který budou pasovat,pěkně svítit,něco vydržej a nebudou vypadat hrozně?Nebo koupit origo nový přední kryty,a do nich napasovat kroužky?Fakt nevim ale nechci kupovat nový xenony za dardu jen kvůly kroužkům a zešlejm krytům..
Moje téma vzniklo na otázku ,jak vyměnit kroužky v ,,UVOZOVKÁCH FACELIFTOVÝCH SVĚTLECH,, přečti si to ještě jednou pořádně
- nic proti ale
!
Pochopil jsem oč jde tobě , ale nevím jak jsou předface konstruované na to,aby tam šly dát kroužky .
No každopádně na E36 je to běžná věc , je možné že to půjde.
Jen ať nemáš problém v parabolách a né předních krytech ,jedno s druhým na to může mít vliv.
Buď bych to risknul a koupil nové přední kryty + do nich bych vmontoval kroužky viz www odkaz nahoře, nebo možná bych se na to vsral a koupil bych číny světla , to podle mě výjde stejný prachy.
Někdo si na ně stěžuje, že svítí blbě , že nejdou štelovat atd, ale já s nima fakt nemám problém!Štelovat mi jdou krásně jak nahoru tak do boku , mám v nich faceliftové xenony , mají rovnou dráhu světla , obě stejně , a svítí krásně,prostě 100lidí , 100chutí, nebo jsem jen trefil dobrou várku,kdo ví.
Mám Zn Eagle Eye a v nich jsou origo diody,místo svítících kroužků.Tohle tady řeším,že ty směšné diody ,chci nahradit těma kroužkama , víš.
No hodně štěstí přeji,já se pochluním,až to dám dokupy ,ahoj.

Pochopil jsem oč jde tobě , ale nevím jak jsou předface konstruované na to,aby tam šly dát kroužky .
No každopádně na E36 je to běžná věc , je možné že to půjde.
Jen ať nemáš problém v parabolách a né předních krytech ,jedno s druhým na to může mít vliv.
Buď bych to risknul a koupil nové přední kryty + do nich bych vmontoval kroužky viz www odkaz nahoře, nebo možná bych se na to vsral a koupil bych číny světla , to podle mě výjde stejný prachy.
Někdo si na ně stěžuje, že svítí blbě , že nejdou štelovat atd, ale já s nima fakt nemám problém!Štelovat mi jdou krásně jak nahoru tak do boku , mám v nich faceliftové xenony , mají rovnou dráhu světla , obě stejně , a svítí krásně,prostě 100lidí , 100chutí, nebo jsem jen trefil dobrou várku,kdo ví.
Mám Zn Eagle Eye a v nich jsou origo diody,místo svítících kroužků.Tohle tady řeším,že ty směšné diody ,chci nahradit těma kroužkama , víš.
No hodně štěstí přeji,já se pochluním,až to dám dokupy ,ahoj.
Sory že ještě předělávám diskuzi ale co byste kdo řek na toto??
http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/b ... enony-9856
http://www.tuningautodoplnky.cz/zbozi/b ... enony-9856