Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34(1989) tvrdé řazení kvaltu
-
- Perunwit
- Klubové ID: 2962
tak jak tak když už se to takhle projevuje, osobně bych nic nedolejval, vypustit zbytek, pokud tam nějakej je a natlačit tam novej. Určitě tě to nezruinuje a míchat starej a novej různý značky atd... třeba právě takhle nějak to proběhlo u tvýho auta. teď se to projevuje.
já dával CASTROL Transmax Dex III MV.
napřed si povol napoušťák abys pak nezůstal s vyschlou převodovkou, pak to vypusti, vytři kam dosáhneš, očisti magnet, zavíčkuj a pumpičkou z mejdla to tam naženeš, jestli to teda máš tak blbě přístupný jako já.
já dával CASTROL Transmax Dex III MV.
napřed si povol napoušťák abys pak nezůstal s vyschlou převodovkou, pak to vypusti, vytři kam dosáhneš, očisti magnet, zavíčkuj a pumpičkou z mejdla to tam naženeš, jestli to teda máš tak blbě přístupný jako já.
No tak co jsem zjišťoval tak prý už převodovka byla měněna za jinou. Takže zkusim tedy vypustit a nelejt nový olej
Bůh ví co tam dolily a jestli vůbec.
Jo mimochodem,tedkom jak se ochladilo tak mám malinko problém se starováním,taky se vám to stáva?..Nechytne hned,ale asi po +- 2sekundach a to ještě se sešlápnutým pedálem(plyn). Co vy na to?..

Jo mimochodem,tedkom jak se ochladilo tak mám malinko problém se starováním,taky se vám to stáva?..Nechytne hned,ale asi po +- 2sekundach a to ještě se sešlápnutým pedálem(plyn). Co vy na to?..