me to dělalo to stejny ty čtečky karet v loketce přej moc nevydrží ještě jedna je v tom kufru dal sem to tsm a uz dva roky mi to slapeosiris píše:ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednulnemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?
... smerem nahoru znamena tim "medenym kontaktem" nahoru ?
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Manuál k telefonu BMW
Jo, tím měděným nahoru...Peat píše:me to dělalo to stejny ty čtečky karet v loketce přej moc nevydrží ještě jedna je v tom kufru dal sem to tsm a uz dva roky mi to slapeosiris píše:ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednulnemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?
Ještě jedna čtečka?? Kde ji mám hledat? O ničem takovém ani nevím...
v kufru kdyz se postavis za auto tak v levo v tom sloupku za svetlem jak tam davaj changery navi modul a je tam i cerna krabicka uplne nahore strka se tam myslim tim medenym dolu ale nevim kterou stranou tedJirka36 píše:Jo, tím měděným nahoru...Peat píše:me to dělalo to stejny ty čtečky karet v loketce přej moc nevydrží ještě jedna je v tom kufru dal sem to tsm a uz dva roky mi to slapeosiris píše:ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednulnemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?
Ještě jedna čtečka?? Kde ji mám hledat? O ničem takovém ani nevím...