Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Manuál k telefonu BMW

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Peat

#21 Příspěvek od Peat »

osiris píše:ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednul :-) nemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?

... smerem nahoru znamena tim "medenym kontaktem" nahoru ?
me to dělalo to stejny ty čtečky karet v loketce přej moc nevydrží ještě jedna je v tom kufru dal sem to tsm a uz dva roky mi to slape
Jirka36

#22 Příspěvek od Jirka36 »

Peat píše:
osiris píše:ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednul :-) nemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?

me to dělalo to stejny ty čtečky karet v loketce přej moc nevydrží ještě jedna je v tom kufru dal sem to tsm a uz dva roky mi to slape
Jo, tím měděným nahoru...

Ještě jedna čtečka?? Kde ji mám hledat? O ničem takovém ani nevím...
Peat

#23 Příspěvek od Peat »

Jirka36 píše:
Peat píše:

Jo, tím měděným nahoru...

Ještě jedna čtečka?? Kde ji mám hledat? O ničem takovém ani nevím...
v kufru kdyz se postavis za auto tak v levo v tom sloupku za svetlem jak tam davaj changery navi modul a je tam i cerna krabicka uplne nahore strka se tam myslim tim medenym dolu ale nevim kterou stranou ted
osiris

#24 Příspěvek od osiris »

Bomba! je to nad changerem, jakoby na podbehu, a simka se tam musi strcit medenym nahoru, funguje to. dekuju mockrat :-)
Peat

#25 Příspěvek od Peat »

osiris píše:Bomba! je to nad changerem, jakoby na podbehu, a simka se tam musi strcit medenym nahoru, funguje to. dekuju mockrat :-)
Nemaaaaas za coooo :)
Odpovědět