Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Manuál k telefonu BMW

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Jirka36

#1 Příspěvek od Jirka36 »

Zdar, hledal jsem ale nenašel takže vložím dotaz- mám 530D r.v. 2000, v loketce zabudovaný originál tlf. BMW , funguje. Manuál mám ale v D , nemá tu někdo překlad? Nebo dá se někde sehnat? Koupím...

Díky
Jirka36
RuDoSh
Klubové ID: 5
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od RuDoSh »

Asi ho mám v autě, co přesně tě zajímá? Není to moc složité na obsluhu.
Jirka36

#3 Příspěvek od Jirka36 »

RuDoSh píše:Asi ho mám v autě, co přesně tě zajímá? Není to moc složité na obsluhu.
Ahoj, díky. Příjem hovoru je jasný, zajímá mě obsluha na rádiu-volání, popř pokud to jde tak rychlá volba, vložení kontaktů pod čísla atd, u rádia se dá sice listovat v seznamu čísel ale za jízdy by to bylo dost riskantní. Pokud mi můžeš udělat kopii a poslat na mail - zaplatím.
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od RuDoSh »

Jirka36 píše:
RuDoSh píše:Asi ho mám v autě, co přesně tě zajímá? Není to moc složité na obsluhu.
Ahoj, díky. Příjem hovoru je jasný, zajímá mě obsluha na rádiu-volání, popř pokud to jde tak rychlá volba, vložení kontaktů pod čísla atd, u rádia se dá sice listovat v seznamu čísel ale za jízdy by to bylo dost riskantní. Pokud mi můžeš udělat kopii a poslat na mail - zaplatím.
je to myslim celkem bichle, večer na to mrknu, ale scanovat celé by se mi to asi nechtělo :-)
Jirka36

#5 Příspěvek od Jirka36 »

OK? odkud jsi? Eventuelně bych přijel..
Birkoff
Klubové ID: 989

#6 Příspěvek od Birkoff »

Záleží na tom jaký telefon máš. I když je napevno (sluchátko s kabelem) tak i těch bylo několik. Takže buď to vyfoť a nebo zjisti přesně ten typ. Pak se dá něco dělat. Manuálů v PDF mám několik.
Jirka36

#7 Příspěvek od Jirka36 »

Birkoff píše:Záleží na tom jaký telefon máš. I když je napevno (sluchátko s kabelem) tak i těch bylo několik. Takže buď to vyfoť a nebo zjisti přesně ten typ. Pak se dá něco dělat. Manuálů v PDF mám několik.

Ahoj, koukal jsem na telefon a jediný co jsem na něm zespodu našel je: BMW 84.11-6907670, MSN 910 RANTOUR.

Klasický telefon na kabelu a SIM se vkládá pod něj- přikládám foto D manuálu pro náhled na telefon...V manuálu žádné konkrétní typové označení není....
Přílohy
TLF.jpg
TLF.jpg (92.29 KiB) Zobrazeno 426 x
RuDoSh
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od RuDoSh »

jsem ze Zlína :-) včera jsem se dostal domů o půl desáté, tak jsem to zasklil..... přes víkend nevím jak na tom budu časově..... zkusím aspoň něco vyfotit mobilem a hodím to sem, jestli ti to vůbec k něčemu bude.... ;-)
bibikuba

#9 Příspěvek od bibikuba »

když je tu debata o origo telefonu taky se přidám :) Normálně mi fungoval pak jsem z ničeho nic měl displej samou kostičku a ted už je úplně mrtvej a ani nesvítí-teda nevím jestli má nějak svítit :? Každopádně co jsem tady četl tak se občas vytrhnou kable pod područkou ale tu jsem měl venku a vypadají kable dobře..Nemá někdo tušení jak zjistím jestli tam jde nějaká štáva nebo to má nějakou pojistku či něco podobného??Jinak myslím je to Motorola...
Birkoff

#10 Příspěvek od Birkoff »

Jestli jsem se nepřekouk (což je klidně možné), tak EN manuál je tady:
http://www.ge39.com/files/BMW%20car%20telephone_GSM.pdf
Jirka36

#11 Příspěvek od Jirka36 »

Birkoff píše:Jestli jsem se nepřekouk (což je klidně možné), tak EN manuál je tady:
http://www.ge39.com/files/BMW%20car%20telephone_GSM.pdf

Díky, ale já se ptal zda má někdo překlad, tohle mám...
Birkoff

#12 Příspěvek od Birkoff »

Tak sorry, já němčinou moc nevládnu takže překlad jsem myslel do angličtiny (páč s tou nemám problém). Českej jsem zatím nikde neviděl (a ani jsem ho moc nehledal).
ajfel
Klubové ID: 321

#13 Příspěvek od ajfel »

ja si koupil ceske tistene navody (original) nekde na webu - nasel jsem nekde inzerat cloveka, co je prodava snad pro vsecky rady ...
- cena byla proti bmw tusim tak polovicni ..
tenhle konkretni nemam ...
osiris

#14 Příspěvek od osiris »

taky bych mel dotaz... majiteli auta predemnou telefon pry fungoval, a este si prede mnou z toho vyndaval simku, ze si ji chce nechat ale me to vubec nejde... klasickou malou simku jsem prilepil do te "kreditky", stejne tak jako to mel pan prede mnou, zkousel jsem i jinou simku a nic, je to vodafone, stejne tak jako to mel i on. at ji tam davam z jake strany chci, hlasi to furt vlozte sim kartu. diky za rady :-)
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#15 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Karta se tam musí zarvat celkem silou
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Jirka36

#16 Příspěvek od Jirka36 »

osiris píše:taky bych mel dotaz... majiteli auta predemnou telefon pry fungoval, a este si prede mnou z toho vyndaval simku, ze si ji chce nechat ale me to vubec nejde... klasickou malou simku jsem prilepil do te "kreditky", stejne tak jako to mel pan prede mnou, zkousel jsem i jinou simku a nic, je to vodafone, stejne tak jako to mel i on. at ji tam davam z jake strany chci, hlasi to furt vlozte sim kartu. diky za rady :-)
Jo, souhlas s Vlastou, taky jsem měl pocit že to nejde, ale musíš ji dát A - směrem nahoru a za B- nacpat co to půjde dozadu.
osiris

#17 Příspěvek od osiris »

no at ji cpu jak ji cpu, vic tam zandat nejde :-(
osiris

#18 Příspěvek od osiris »

ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednul :-) nemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?

... smerem nahoru znamena tim "medenym kontaktem" nahoru ?
Peat

#19 Příspěvek od Peat »

Simkart se strkaa nevycvakla do kufru na levý straně v tom sloupku za světlem je černá krabicka tak tam ji vsun ted nevím jakou stranou ale :roll:
Jirka36

#20 Příspěvek od Jirka36 »

osiris píše:ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednul :-) nemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?

... smerem nahoru znamena tim "medenym kontaktem" nahoru ?
Jasně že musíš zadat pin, to by Ti měl telefon ukázat na displeji....Ono to lepení simky asi nebude to pravý ořechový, já mám T-Mobile a udělal jsem si duální kartu, tu do auta jsem nenechal vylomit a dal ji tam celou, možná že ta varianta s vlepením na filii zapřičiňuje špatný kontakt..
Přílohy
SIM.jpg
SIM.jpg (104.37 KiB) Zobrazeno 150 x
Odpovědět