Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Manuál k telefonu BMW
Ahoj, díky. Příjem hovoru je jasný, zajímá mě obsluha na rádiu-volání, popř pokud to jde tak rychlá volba, vložení kontaktů pod čísla atd, u rádia se dá sice listovat v seznamu čísel ale za jízdy by to bylo dost riskantní. Pokud mi můžeš udělat kopii a poslat na mail - zaplatím.RuDoSh píše:Asi ho mám v autě, co přesně tě zajímá? Není to moc složité na obsluhu.
-
- Klubové ID: 5
- Kontaktovat uživatele:
je to myslim celkem bichle, večer na to mrknu, ale scanovat celé by se mi to asi nechtěloJirka36 píše:Ahoj, díky. Příjem hovoru je jasný, zajímá mě obsluha na rádiu-volání, popř pokud to jde tak rychlá volba, vložení kontaktů pod čísla atd, u rádia se dá sice listovat v seznamu čísel ale za jízdy by to bylo dost riskantní. Pokud mi můžeš udělat kopii a poslat na mail - zaplatím.RuDoSh píše:Asi ho mám v autě, co přesně tě zajímá? Není to moc složité na obsluhu.

Birkoff píše:Záleží na tom jaký telefon máš. I když je napevno (sluchátko s kabelem) tak i těch bylo několik. Takže buď to vyfoť a nebo zjisti přesně ten typ. Pak se dá něco dělat. Manuálů v PDF mám několik.
Ahoj, koukal jsem na telefon a jediný co jsem na něm zespodu našel je: BMW 84.11-6907670, MSN 910 RANTOUR.
Klasický telefon na kabelu a SIM se vkládá pod něj- přikládám foto D manuálu pro náhled na telefon...V manuálu žádné konkrétní typové označení není....
- Přílohy
-
- TLF.jpg (92.29 KiB) Zobrazeno 426 x
když je tu debata o origo telefonu taky se přidám
Normálně mi fungoval pak jsem z ničeho nic měl displej samou kostičku a ted už je úplně mrtvej a ani nesvítí-teda nevím jestli má nějak svítit
Každopádně co jsem tady četl tak se občas vytrhnou kable pod područkou ale tu jsem měl venku a vypadají kable dobře..Nemá někdo tušení jak zjistím jestli tam jde nějaká štáva nebo to má nějakou pojistku či něco podobného??Jinak myslím je to Motorola...

-
- Klubové ID: 989
Jestli jsem se nepřekouk (což je klidně možné), tak EN manuál je tady:
http://www.ge39.com/files/BMW%20car%20telephone_GSM.pdf
Birkoff píše:Jestli jsem se nepřekouk (což je klidně možné), tak EN manuál je tady:
Díky, ale já se ptal zda má někdo překlad, tohle mám...
taky bych mel dotaz... majiteli auta predemnou telefon pry fungoval, a este si prede mnou z toho vyndaval simku, ze si ji chce nechat ale me to vubec nejde... klasickou malou simku jsem prilepil do te "kreditky", stejne tak jako to mel pan prede mnou, zkousel jsem i jinou simku a nic, je to vodafone, stejne tak jako to mel i on. at ji tam davam z jake strany chci, hlasi to furt vlozte sim kartu. diky za rady 

Jo, souhlas s Vlastou, taky jsem měl pocit že to nejde, ale musíš ji dát A - směrem nahoru a za B- nacpat co to půjde dozadu.osiris píše:taky bych mel dotaz... majiteli auta predemnou telefon pry fungoval, a este si prede mnou z toho vyndaval simku, ze si ji chce nechat ale me to vubec nejde... klasickou malou simku jsem prilepil do te "kreditky", stejne tak jako to mel pan prede mnou, zkousel jsem i jinou simku a nic, je to vodafone, stejne tak jako to mel i on. at ji tam davam z jake strany chci, hlasi to furt vlozte sim kartu. diky za rady
Jasně že musíš zadat pin, to by Ti měl telefon ukázat na displeji....Ono to lepení simky asi nebude to pravý ořechový, já mám T-Mobile a udělal jsem si duální kartu, tu do auta jsem nenechal vylomit a dal ji tam celou, možná že ta varianta s vlepením na filii zapřičiňuje špatný kontakt..osiris píše:ted jsem to este zkousel a vic to nejde, zasunu kartu, docvaknu a nic pise check card ale na SOS emergency sem se dovolal, to mi tam nekdo zvednulnemusi se tam nejak autorizovat tam simka a zadat pin ?
... smerem nahoru znamena tim "medenym kontaktem" nahoru ?
- Přílohy
-
- SIM.jpg (104.37 KiB) Zobrazeno 150 x