Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
lcd alebo prisrojovy panel budikov
caute chalani otazka , dal som si nainstalovat , pred tym tam bola priemerka7, 8 , potom som si dal slovencinu do auta,a mam 16:6 , chcem sa opytat ci je mozne kvoli tomuto preinstalovaniu aby som mal rozdielnu spotrebu ? priemernu spotrebu mi ukazuje budikovy display -7,5 a velky 8,7+- to je skoro 1 +-,rozdiel, ostatne udaje sedia a ukazuju v porovnani rovanko len ta priemerna spotreba je rozdielna? co by to mohlo byt
- jarda
- Klubové ID: 1426
Nastaviť koeficient spotreby skrytou funkciou číslo 20
http://www.ideaphile.com/bmw/540-obc.html
http://www.ideaphile.com/bmw/540-obc.html
ex Mercedes-Benz R170 SLK 200 Kompressor "silver arrow" brilliantsilber on magmarot
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
ex BMW E38 730d "položiť dozadu súdruha" orientblau on pearl beige
ex BMW E36 318is tmavě modré kupé
-
Tu kalibraci jsem dělal taky a vzorec je reálná spotřeba dle tankování (ideálně dle plné nádrže) / spotřeba dle PC * číslo, který je v budíkách v menu 20. a máš nový koeficient, který naťukáš místo toho původního do budíků v menu 20.
PS: ale ty asi myslíš, že ti BC na displeji v budíkách ukazuje jinou spotřebu než na velkym displeji navigace že?
PS: ale ty asi myslíš, že ti BC na displeji v budíkách ukazuje jinou spotřebu než na velkym displeji navigace že?
-
- Klubové ID: 1386
- Kontaktovat uživatele:
taky pozoruju to ,že mě bc ukazuje o něco víc (někdy klidně i 2-3l) než je hodnota v menu v budíkách ...ovšem co jsem to pozoroval tak někdy se to srovná , tak nevím jak se vypočítává ta hodnota v budíkách ....a případně mě dost sere ,že průměrná spotřeba když to vynuluju na bc a po cca 5km zastavím na křižovatce tak se mě po třeba 0.5 l za sekundu začne zvětšovat průměrná spotřeba ....prostě když zastavím brzo po vynulování jak mám najeto víc tak už ne ... ekonoměr ukazuje nekončeno (vždy když stojím ) a průměrná letí do nebe...
-
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
asi špatný zbožíatimen píše:taky pozoruju to ,že mě bc ukazuje o něco víc (někdy klidně i 2-3l) než je hodnota v menu v budíkách ...ovšem co jsem to pozoroval tak někdy se to srovná , tak nevím jak se vypočítává ta hodnota v budíkách ....a případně mě dost sere ,že průměrná spotřeba když to vynuluju na bc a po cca 5km zastavím na křižovatce tak se mě po třeba 0.5 l za sekundu začne zvětšovat průměrná spotřeba ....prostě když zastavím brzo po vynulování jak mám najeto víc tak už ne ... ekonoměr ukazuje nekončeno (vždy když stojím ) a průměrná letí do nebe...