občas při spuštění zapalování kontrolka airbagu jen pohasne (třeba na poloviční intenzitu), místy k tomu zustane svítit i kontrolka převodovky (v tom případě nefunguje "blokování" voliče stupní automatu při sešláplé brzdě - tzn jde řadit bez brzdy). S polosvítící kontrolkou airbagů nefunguje správně vnitřní osvětlení - třeba zapnutí lampičky ve clonách způsobí vypnutí rádia, případně zbytek osvětlení svítí jen na menší intenzitu... S kontrolkou airbagu také nefunguje stěrač na pátých dveřích
Dostkrát se povede nastartovat normálně, tzn zhasne kontrolka airbagu, převodovky, osvětlení funguje a stšrač stírá
tohle je ten segment nezavislej na zamku... kdyz odkrytujes spodek volantove tyce tak je za packou blinkru vpravo... se zamkem s klicem jako takovym se vubec nemanipuluje...
pokud budes davat ojetej tak bacha je nekolik typu... vypadaj vsechny stejne ale pak zjistis ze maj jinej konektor... maj stejnej pocet pinu ale maj jinak udelany ty voditka a nejde na to ten konektor nasadit... k nasrani... takze vybirat stejnej...
rovnou si ho tam ozkousej na miste aby nebyl taky vadny a nebo aby to tim bylo. porad jeste muze existovat varianta ze mas nekde pod podlahou blbou kostru apod.. ale na 95% to dela primo spinacka...
Pak dej vědět jak jsi dopadnul,mám podobnej problém,prosvicuje mi kontrolka airbagu,blbne rádio,když otevřu clonítka tak se světla nerosvítí,rosvítí se světlo středový,při zmáčknutí klaksonu mi svítí brzdový světl-klakson samo že nehouká,nejde tempomat,dešťový senzor a jestě by se něco určitě našlo... Díky moc