Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

seznámení s e39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Jamall
Klubové ID: 2933

#1 Příspěvek od Jamall »

zdravím majitelé a členy znající e39. Chtěl bych poradit a vstřebat informace kolem tohoto modelu.

Nedávno jsem seděl v kamarádově e39 a překvapilo mě, že mě nefungoval klasický test budíků, obdobní e36. Podržet čudlík budíku a zároveň otočit klíčkem do první polohy....nic. Kde jsem udělal chybu?

Druhá otázka se vztahuje na rádio s displayem 4:3. Jaké modely BMW jsou společné s modelem z e39 (e38, e46...X5?)? Jaké moduly možno využít k úplné využitelnosti rádia? Jak se označuje novější a starší model? Kamarád vede 1DIN místo origo kazetáku a ja bych mu rád pomohl s origo instalaci....ten plast kolem a neorigo rádio je vážně děsní bastl. Jde hlavně o přehrávání DVD a mp3

Třetí zajímavost....Jak zapojit/funguje el. roletka zadního okna? Roletka má motůrček co pohání ramínka...uživatel má k dispozici čudlíček s tlačítkem ON/OFF. Co určuje, říká motůrku konec jsi plně nahoře/konec jsi úplně dolu?...tlačítko?nebo motůrek? Nebo něco úplně jiného...jde mi o dodělání výbavy.

Jestli to tu někde ve foru je, tak se omlouvám, asi blbě hledám a napsal jsem to co potřebuji do okýnka hledat asi blbosti...pokud možno uvítám odkaz na dané téma...

tedy předem děkuji a snad dáme dohromady veškeré info co bych rád znal kolem této výbavy
Jamall

#2 Příspěvek od Jamall »

8O touhle dobou jsem myslel, že tu bude min. jeden příspěvek....to tady do toho nikdo nevidíte, nebo nemáte zájem obohatit někoho kdo o to stojí?
Velvetek
Klubové ID: 2613
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Velvetek »

Dan td
Klubové ID: 590

#4 Příspěvek od Dan td »

Jamall píše:to tady do toho nikdo nevidíte, nebo nemáte zájem obohatit někoho kdo o to stojí?
Ale jo, vidíme tu do toho. Ale asi všichni nemají zájem tu vypisovat posté něco, co tu je už několikrát, např. test budíků, rádio, apod... a obohacovat někoho, kdo o to stojí jen když se mu to naservíruje na talíři pod nos :lol:
Obrázek Touring & Compact
Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
E30STORM

#5 Příspěvek od E30STORM »

:D
Snejk
Klubové ID: 2166
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Snejk »

ja vim vsechno ale nechce se mi to psat... problematika je trochu hlubsi nez ten pribliznej pocit jak to muze fungovat :)

klidne mi zavolej na 602 819 380 ale ja uz sem linej to psat :)
Jamall

#7 Příspěvek od Jamall »

:D budíky jsem si přečetl a snad příští návštěva e39 se promění v diskotéku

roletka nebude tak složitá, bud to je roletka, vypínač, nebo něco úplně jiného...jenom bych to měl rád potvrzené

ale odkaz na to rádio vážně uvítám. Vím, že je tam toho hodně, hlavně "komplikace" DVD/mp3 a určitě budu mít i nějaký ten dotaz, na který si k tématu vzpomenu až po telefonátu. Nemluvně u samotné realizace zástavby

zkoušel jsem hledat kde co, ale bud jsou informace zalezle někde v blbem popisku, nebo mě to napíše "Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií."
Jamall

#8 Příspěvek od Jamall »

tak nic no...sem si to tady poctivě prošel ale nic. Vím akorát, že je problém s aux in vstupem.....
Odpovědět