zdravím majitelé a členy znající e39. Chtěl bych poradit a vstřebat informace kolem tohoto modelu.
Nedávno jsem seděl v kamarádově e39 a překvapilo mě, že mě nefungoval klasický test budíků, obdobní e36. Podržet čudlík budíku a zároveň otočit klíčkem do první polohy....nic. Kde jsem udělal chybu?
Druhá otázka se vztahuje na rádio s displayem 4:3. Jaké modely BMW jsou společné s modelem z e39 (e38, e46...X5?)? Jaké moduly možno využít k úplné využitelnosti rádia? Jak se označuje novější a starší model? Kamarád vede 1DIN místo origo kazetáku a ja bych mu rád pomohl s origo instalaci....ten plast kolem a neorigo rádio je vážně děsní bastl. Jde hlavně o přehrávání DVD a mp3
Třetí zajímavost....Jak zapojit/funguje el. roletka zadního okna? Roletka má motůrček co pohání ramínka...uživatel má k dispozici čudlíček s tlačítkem ON/OFF. Co určuje, říká motůrku konec jsi plně nahoře/konec jsi úplně dolu?...tlačítko?nebo motůrek? Nebo něco úplně jiného...jde mi o dodělání výbavy.
Jestli to tu někde ve foru je, tak se omlouvám, asi blbě hledám a napsal jsem to co potřebuji do okýnka hledat asi blbosti...pokud možno uvítám odkaz na dané téma...
tedy předem děkuji a snad dáme dohromady veškeré info co bych rád znal kolem této výbavy
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
seznámení s e39
Ale jo, vidíme tu do toho. Ale asi všichni nemají zájem tu vypisovat posté něco, co tu je už několikrát, např. test budíků, rádio, apod... a obohacovat někoho, kdo o to stojí jen když se mu to naservíruje na talíři pod nosJamall píše:to tady do toho nikdo nevidíte, nebo nemáte zájem obohatit někoho kdo o to stojí?

Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...
- Jamall
- Klubové ID: 2933

roletka nebude tak složitá, bud to je roletka, vypínač, nebo něco úplně jiného...jenom bych to měl rád potvrzené
ale odkaz na to rádio vážně uvítám. Vím, že je tam toho hodně, hlavně "komplikace" DVD/mp3 a určitě budu mít i nějaký ten dotaz, na který si k tématu vzpomenu až po telefonátu. Nemluvně u samotné realizace zástavby
zkoušel jsem hledat kde co, ale bud jsou informace zalezle někde v blbem popisku, nebo mě to napíše "Žádné téma nebo příspěvek nebyl nalezen dle zvolených kritérií."