Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
M-packet E60
-
- Klubové ID: 1836
dielov je tam dost... sam som daval m-paket na e60.
Zoznam presny nemam tak len tak z brucha:
predny naraznik
hmlovke emkove
kryty okolo hmloviek
stredna mriezka
bocne kryty strednej mriezky 2x
krytky ostrekovacov aj s mechanizmom (z povodneho nepasuju)
2x nasavac vzduchu pre brzdy co su po bokoch, musia sa tam dat, inac tam budes mat nepekne diery.......
este sa mi mari nejake dve krytky Lavu a Pravu na spodok, neviem presne
na zadok potrebujes difuzor ale ten by mal byt s naraznikom a difuzor sa musi zospodu prychytit skrutkami o taky plast (ten plast potrebujes kupit tiez) a ten plast sa namontuje odspodu ako konci rezerva niekde. K tomu par skrutiek a podloziek.... Este neviem ci netreba aj kryt pod baterku alebo ci pasuje povodny, ja som ho menil lebo bol roztrtkany ako do mna napalila felicia....
Zoznam presny nemam tak len tak z brucha:
predny naraznik
hmlovke emkove
kryty okolo hmloviek
stredna mriezka
bocne kryty strednej mriezky 2x
krytky ostrekovacov aj s mechanizmom (z povodneho nepasuju)
2x nasavac vzduchu pre brzdy co su po bokoch, musia sa tam dat, inac tam budes mat nepekne diery.......
este sa mi mari nejake dve krytky Lavu a Pravu na spodok, neviem presne
na zadok potrebujes difuzor ale ten by mal byt s naraznikom a difuzor sa musi zospodu prychytit skrutkami o taky plast (ten plast potrebujes kupit tiez) a ten plast sa namontuje odspodu ako konci rezerva niekde. K tomu par skrutiek a podloziek.... Este neviem ci netreba aj kryt pod baterku alebo ci pasuje povodny, ja som ho menil lebo bol roztrtkany ako do mna napalila felicia....
Zeptej se v Blažovicách ne vole?
Paťas bude vědět přesně...
Nicméně vím, že konverze na M-packet je na E60 levnější než na E46.
Stačí ti nárazník a mřížky a jedeš. Mlhovky můžou zůstat původní (bavíme se o předku samozřejmě).
Rado, mluvil jsem s nim samozrejme
Bohuzel tva domnenka o pouhe vymene narazniku a mrizky je mylna. Na E46 sem to delal a vim co tam je za vselijaky picovinky a tady, stejne jak pise Airborne, to neni jinak. Snad jediny co neni poznat a da se pouzit jsou ty mlhy (po mensi uprave ovsem), ale jinak je tam potreba kupa veci. Jde mi o to, ze potrebuji seznam dilu vcetne jejich cisel abych mohl zacit shanet 

Nicméně vím, že konverze na M-packet je na E60 levnější než na E46.
Stačí ti nárazník a mřížky a jedeš. Mlhovky můžou zůstat původní (bavíme se o předku samozřejmě).
Rado, mluvil jsem s nim samozrejme

-
- Kontaktovat uživatele:
Pridavam link kde jsou videt jednotlive komponenty 
http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1086901

http://forums.bimmerforums.com/forum/sh ... ?t=1086901
- Přílohy
-
- e60wholekit1.jpg (44.39 KiB) Zobrazeno 282 x