Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Sběrné výfukové potrubí - těsnění (530D E39)

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
Axel
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Axel »

Chystam se na vymenu tesneni vyfukoveho potrubi, tzn. 3x (dil c. 2)
- Zaslechl jsem, ze k potrubi (dil c. 1) je tragicky pristup a ze se musi zvedat motor. Nechce se mi tomu verit, ale mozne je vsechno.

- Nemate s tim nekdo zkusenost?
Obrázek
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

Seš si jistej že ti to těsnění fouká?Já si spíš myslím že budou prasklé svody.Těsnění totiž neodchází,ale svody praskaj o stošest.
Axel
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Axel »

Zacalo to hned ten den, kdy jsem vyzvedaval auto ze servisu kvuli repasi turba. Kdyz jsem vyzjizdel ze servisu, hned jsem si vsimnul neobvykleho zvuku (pripominajici prdeni vyfuku). Kdyz jsem se zeptal mechanika, jestli sundaval svody, kdyz vymenoval turbo, tak rekl, ze ne.
- Mam ale pocit, ze to sundat musel a bud to spatne utahl, anebo to tesneni uz netesni.
- Doufam, ze pri testovaci jizde po repasi turba tomu hned nenalozil plny kotel za studena a ty svody nepraskly :(
milius

#4 Příspěvek od milius »

no tragicky to neni ale prace to je, na neco je lepis pristup ze zhora a na neco snad ze spodu uz si presne nepamatuju, ale motor se zvedat nemusi to vim 100% a jestli menili turbo tak je blbost aby sundavali svody to by ten clovek musel bejt dementni protoze by mu to nijak nepomohlo, takze bud fouka tesneni pod turbem č 5 nebo praskli svody jestli mas plechovy, litinovy nepraskaji nebo sem to jeste nezazil ale kdyby to bylo jedno z toho tak by si citil za jizdy neprijemny smrad vyfukovych splodin, mel dole vyfuk tak bych spise skoukl pridelani vyfuku k turbu nebo nejaky spoj jestli ho rozpojoval nebo sundal cely to nevim.
Axel
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Axel »

Smrad vyfukovych splodin je vlastne vec, kvuli ktere jsem to zacal resit, protoze je to dost neprijemne.
Necham to cele zkontrolovat, dekuju za rady panove :wink:
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#6 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

Axel píše:Zacalo to hned ten den, kdy jsem vyzvedaval auto ze servisu kvuli repasi turba. Kdyz jsem vyzjizdel ze servisu, hned jsem si vsimnul neobvykleho zvuku (pripominajici prdeni vyfuku). Kdyz jsem se zeptal mechanika, jestli sundaval svody, kdyz vymenoval turbo, tak rekl, ze ne.
- Mam ale pocit, ze to sundat musel a bud to spatne utahl, anebo to tesneni uz netesni.
- Doufam, ze pri testovaci jizde po repasi turba tomu hned nenalozil plny kotel za studena a ty svody nepraskly :(
miluju servis, kam dam auto a vrati mi ho se zavadou...
“Ability is what you're capable of doing.”
Axel
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Axel »

Tak mi svody (sberne potrubi) nakonec praskly, v miste napojeni turba.
Kdyby je nekdo mel, urcite se ozvete! V druhovyrobe jsem je nenasel.
Odpovědět