Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E39 - náklon a svítivost xenonů
-
- Klubové ID: 3068
Jen se modli, aby jsi nemusel nic reklamovat... najdi si ve Zkušenostech s prodejci Bixenony.com, je to ta samá firma.wat69 píše:Je u toho vse, zadne chybove hlaseni atd. Instalace jednoducha. No Stresshogi píše:ty voe , super prace!!!!! Kluku sikovna! Jak tam mas rozsvicene ty ae, to jsou jen ty ledky z toho odkazu?Je to plug and play? Nebo se musi neco dobastlovat?
Nejhorsi stresik je odstranit silikon a nasledne novy lepeni...to je hnus. Jinka se to da
Nekdo si muze rict ze za ty prachy si radsi koupi nejakou druhovyrobu, ale origo je zaruka jak svitivosti tak i funkcnosti
-
- Klubové ID: 2696
Bixenono mam od dennisviceni.cz....tak uvidime co se z toho vyvrbi.caknakis píše:Jen se modli, aby jsi nemusel nic reklamovat... najdi si ve Zkušenostech s prodejci Bixenony.com, je to ta samá firma.wat69 píše:Je u toho vse, zadne chybove hlaseni atd. Instalace jednoducha. No Stresshogi píše:ty voe , super prace!!!!! Kluku sikovna! Jak tam mas rozsvicene ty ae, to jsou jen ty ledky z toho odkazu?Je to plug and play? Nebo se musi neco dobastlovat?
Nejhorsi stresik je odstranit silikon a nasledne novy lepeni...to je hnus. Jinka se to da
Nekdo si muze rict ze za ty prachy si radsi koupi nejakou druhovyrobu, ale origo je zaruka jak svitivosti tak i funkcnosti
Trošku to tu oživím... Na kolik stupňů a na jak dlouho se musí dát světla do trouby, abych je rozlepil a zároveň neupekl do zlatova
Nebo je to lepší tou horkovzdušnou pistolí?
A po výměně zalepit transparentním silikonem nebo něčím pevnějším jeko je třeba lepidlo na čelní skla? Jde mi o to, aby se světla nemlžila...
Dík za rady

A po výměně zalepit transparentním silikonem nebo něčím pevnějším jeko je třeba lepidlo na čelní skla? Jde mi o to, aby se světla nemlžila...
Dík za rady
mám perfektní návod i s obrázkama na opravu facelift světel-žel v pdf v PC a nějak to neumím vypreparovat-lepší návod jsem neviděl
pokud někdo chce zašlu přes e- mail ,písněte adresu semka nebo do SZ a pošlu..Nebo jestli někdo ví jak pdf vyndat z PC a semka vložit tak návod a já to sem hodím-nejsem, moc zručnej 

Koukal jsem na fotky z rajcete a dobra prace pri repasi... Peknej vysledek.wat69 píše:Pro jedno svetlo jedna zarovka .... Je to rozvedene optic. kabely pro vsechny krouzky!
http://wat69.rajce.idnes.cz/BMW_E39_repas_svetel/
zde jsou fota!
-
- Klubové ID: 2941
Nazdar hoši, taky se chystám na výměnu zlomených tyček, dnes mi došli včetně krytů světel. Hodlám ty staré vylámat,jiným spůsobem to za boha nejde.
Zvláště teď je brzy tma a fakt prd vidím když jdu z práce, dočasně sem je přitáhnul trochu výš,ale stejně se klepou.
Tak držte palce ať to dobře dopadne,pak sem hodím nějaké foto
Zvláště teď je brzy tma a fakt prd vidím když jdu z práce, dočasně sem je přitáhnul trochu výš,ale stejně se klepou.
Tak držte palce ať to dobře dopadne,pak sem hodím nějaké foto
..trochu to oživím...světla Poface...xenon...svítí hrozně nízko...ale jako myslím si že svítivost je dobrá....jinak dle pročtení zdejších příspěvků jsem zkontroloval jestli ty paraboly nelítají a zda-li nejsou poškozeny regulační prvky na nápravách (tyčinky,konektory i samotné "krabičky")....a teď malý postřeh..dneska jedu kolem STK..zastavil jsem se tam..na ten regloskop....sám do teho čumím a ten technik mi povídá..máte to naprosto v pořádku seřízené...a jako dle té mašiny jako jo..tak mu povídám..ale mě to svítí hrozně nízko´a blízko..on říká ne..takhle to máte dobře seřízené...načež..přijedu domů a nedalo mi to tak jsem vzal imbusák a šel na to ručně seřídit to těma "štelungama" přímo na světlech...zjištění: všechny směry šli krásně štelovat jen ta výška už byla nadoraz a šlo to jen dolu....co stím..? nechce se mě to nějak bastlit...je to všechno original... 

no když říkaj že to máš dobře tak proč se štouráš
já ted zrovna řešim podobnej problém-svítěj mi nízko ale už sem odhalil problém-čidlo na pravém předním ramenu ulomený vlivem zareznuté tyčky a ještě upadléj kábl
Zásuvku jsem teda vyměnil ale stejně když kroutim potenciometrem tak světla nic nedělaj-typuju že ten senzor nakl.xenonu bude KO..Nemá někdo tušení jak to funguje??Podle mě když budu naklápět páčku na senzoru tak se maj naklápět světla-mě to ovšem nic nedělá
Má to teda fungovat jak si myslim nebo je to jinak..