E39 - náklon a svítivost xenonů
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
-
caknakis
- Klubové ID: 3068
Jen se modli, aby jsi nemusel nic reklamovat... najdi si ve Zkušenostech s prodejci Bixenony.com, je to ta samá firma.wat69 píše:Je u toho vse, zadne chybove hlaseni atd. Instalace jednoducha. No Stresshogi píše:ty voe , super prace!!!!! Kluku sikovna! Jak tam mas rozsvicene ty ae, to jsou jen ty ledky z toho odkazu?Je to plug and play? Nebo se musi neco dobastlovat?
Nejhorsi stresik je odstranit silikon a nasledne novy lepeni...to je hnus. Jinka se to da
Nekdo si muze rict ze za ty prachy si radsi koupi nejakou druhovyrobu, ale origo je zaruka jak svitivosti tak i funkcnosti
-
wat69
- Klubové ID: 2696
Bixenono mam od dennisviceni.cz....tak uvidime co se z toho vyvrbi.caknakis píše:Jen se modli, aby jsi nemusel nic reklamovat... najdi si ve Zkušenostech s prodejci Bixenony.com, je to ta samá firma.wat69 píše:Je u toho vse, zadne chybove hlaseni atd. Instalace jednoducha. No Stresshogi píše:ty voe , super prace!!!!! Kluku sikovna! Jak tam mas rozsvicene ty ae, to jsou jen ty ledky z toho odkazu?Je to plug and play? Nebo se musi neco dobastlovat?
Nejhorsi stresik je odstranit silikon a nasledne novy lepeni...to je hnus. Jinka se to da
Nekdo si muze rict ze za ty prachy si radsi koupi nejakou druhovyrobu, ale origo je zaruka jak svitivosti tak i funkcnosti
-
caknakis
- Klubové ID: 3068
-
wat69
-
ruza2
-
vasapasa
-
wat69
-
ruza2
-
wat69
-
Dandy33
- Člen Klubu
- Klubové ID: 2588
-
Wocky
Trošku to tu oživím... Na kolik stupňů a na jak dlouho se musí dát světla do trouby, abych je rozlepil a zároveň neupekl do zlatova
Nebo je to lepší tou horkovzdušnou pistolí?
A po výměně zalepit transparentním silikonem nebo něčím pevnějším jeko je třeba lepidlo na čelní skla? Jde mi o to, aby se světla nemlžila...
Dík za rady
A po výměně zalepit transparentním silikonem nebo něčím pevnějším jeko je třeba lepidlo na čelní skla? Jde mi o to, aby se světla nemlžila...
Dík za rady
-
Piotr
-
Vena
- Klubové ID: 1809
-
bibikuba
-
bibikuba
mám perfektní návod i s obrázkama na opravu facelift světel-žel v pdf v PC a nějak to neumím vypreparovat-lepší návod jsem neviděl
pokud někdo chce zašlu přes e- mail ,písněte adresu semka nebo do SZ a pošlu..Nebo jestli někdo ví jak pdf vyndat z PC a semka vložit tak návod a já to sem hodím-nejsem, moc zručnej 
-
dejv2005
Koukal jsem na fotky z rajcete a dobra prace pri repasi... Peknej vysledek.wat69 píše:Pro jedno svetlo jedna zarovka .... Je to rozvedene optic. kabely pro vsechny krouzky!
http://wat69.rajce.idnes.cz/BMW_E39_repas_svetel/
zde jsou fota!
-
djpepo
- Klubové ID: 2941
Nazdar hoši, taky se chystám na výměnu zlomených tyček, dnes mi došli včetně krytů světel. Hodlám ty staré vylámat,jiným spůsobem to za boha nejde.
Zvláště teď je brzy tma a fakt prd vidím když jdu z práce, dočasně sem je přitáhnul trochu výš,ale stejně se klepou.
Tak držte palce ať to dobře dopadne,pak sem hodím nějaké foto
Zvláště teď je brzy tma a fakt prd vidím když jdu z práce, dočasně sem je přitáhnul trochu výš,ale stejně se klepou.
Tak držte palce ať to dobře dopadne,pak sem hodím nějaké foto
-
hadice
..trochu to oživím...světla Poface...xenon...svítí hrozně nízko...ale jako myslím si že svítivost je dobrá....jinak dle pročtení zdejších příspěvků jsem zkontroloval jestli ty paraboly nelítají a zda-li nejsou poškozeny regulační prvky na nápravách (tyčinky,konektory i samotné "krabičky")....a teď malý postřeh..dneska jedu kolem STK..zastavil jsem se tam..na ten regloskop....sám do teho čumím a ten technik mi povídá..máte to naprosto v pořádku seřízené...a jako dle té mašiny jako jo..tak mu povídám..ale mě to svítí hrozně nízko´a blízko..on říká ne..takhle to máte dobře seřízené...načež..přijedu domů a nedalo mi to tak jsem vzal imbusák a šel na to ručně seřídit to těma "štelungama" přímo na světlech...zjištění: všechny směry šli krásně štelovat jen ta výška už byla nadoraz a šlo to jen dolu....co stím..? nechce se mě to nějak bastlit...je to všechno original... 
-
bibikuba
no když říkaj že to máš dobře tak proč se štouráš
já ted zrovna řešim podobnej problém-svítěj mi nízko ale už sem odhalil problém-čidlo na pravém předním ramenu ulomený vlivem zareznuté tyčky a ještě upadléj kábl
Zásuvku jsem teda vyměnil ale stejně když kroutim potenciometrem tak světla nic nedělaj-typuju že ten senzor nakl.xenonu bude KO..Nemá někdo tušení jak to funguje??Podle mě když budu naklápět páčku na senzoru tak se maj naklápět světla-mě to ovšem nic nedělá
Má to teda fungovat jak si myslim nebo je to jinak..