Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
iXko na STK
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
skoru u všech aut který jsou 4x4 je mizinápravový diferenciál.. výjimka je jestli se nepletu vw s haldex spojkou (myslím že jí maji snad i některá volva).
mimochodem je to z toho důvodu že rozdíly otáčení přední a zadní nápravy jsou často rozdílné, např. při průjezdu zatáčkou nebo při rozdílných pneu atd..
mimochodem je to z toho důvodu že rozdíly otáčení přední a zadní nápravy jsou často rozdílné, např. při průjezdu zatáčkou nebo při rozdílných pneu atd..
-
-
- Klubové ID: 321
to by me zajimalo, co tam neslo ... neni proc by to nemelo jit ..
mel jsem ixo e34 .. tam to slo ..
mel jsem doma subaru legacy s normalnima 3 diferakama bez elektroniky .. taky to slo ...
kratkodobe to jde ... kdyby to rozjeli vic, vyhodi je to z valcu ...kdyby to trapili dele, podela se to .. ale test brzd jdeuplne bez problemu ..
mel jsem ixo e34 .. tam to slo ..
mel jsem doma subaru legacy s normalnima 3 diferakama bez elektroniky .. taky to slo ...
kratkodobe to jde ... kdyby to rozjeli vic, vyhodi je to z valcu ...kdyby to trapili dele, podela se to .. ale test brzd jdeuplne bez problemu ..
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
nechci tady kecat kraviny, asi spíš nemám pravdu, ale není to čistě náhodou tak, že některý diferenciály umožnují jen určitý proklus, resp. určitý rozdíl otáček.. myslím že je to tak u torsen.. ale je fakt že na STK se obvykle točí kola opravdu pomalu, u tý zkoušky je v podstatě jedno jak rychle se kola točí.. zase na druhou stranu.. pokud to nechtějí vyzkoušet.. má člověk o případný problém mít, ale není na škodu vědět jak auto brzdí, resp. jestli brzdí rovnoměrně..