Koupil jsem kožený interiér, dávám ho do auta, zadek v pohodě, ale vpředu nevím, čím povolit ty 4 šrouby co drží sedačku...
šroubovákem to nejde, takovou ísílu v pazouře nemám a navíc se tam s tím blbé dostává a jinak nevím...
můžete mi poradit?
no jo, jenže jak
mám tam zřejmě torx - zvenčí kulatý a uvnitř šesticípá hvězdička... mám golu, ale tou mohu chytnout jen zvenčí, ne zevnitř...
mám e39, rv 95
díky chlapy, ráno jsem si koupil v železářství správnej torx - měl jsem doma jen asi do T40, a tohle byla T50... a je to přehozené...
ještě se chci zeptat, mám ty nový sicny vyhřejvaný, ale nemám pro to přípravu, jak složitá je montáž, dodělání? Zatím jsem to tam dal abych mohl jezdit (auto denně v provozu), ale ten výhřev by chtělo ještě dořešit...
to si raději kup auto co ten výhřev má,nebo si zajeť k nějakýmu hodně šikovnýmu elektrikáři, ale připrav se na to že to bude stát kotel,když tam není příprava tak je lepší se na to vykašlat.Ještě záleží co je to za sesle,protože maj různý ovládání jestli maj jen spínače(jako že jen ťukneš) to mám já i na e34 r.v.96 tak bych se do toho nepokoušel ani pouštět.
Měl jsem taky auto bez výhřevu a koupil jsem levně bouračku co měla, s tím že to přehodím i s elektrikou a ani to se nedalo,prostě elektrárna jak hovado půlka dopředu a druhá půlka pod zadní sedačky oboje bez konektorů na svazkách, takže mrd. Bylo to ovšem na e34, ale nevěřím tomu že e39 bude nějakej posun směrem k jednoduchosti.
no četl jsem že to tu dost lidí dodělávalo, tak snad by to nemusel býttakovej problém, i když na tohle si sám asi netroufnu a hodím to nějakýmu elektikářovi...
taky si ale myslím, že to nemůže bejt tak složitý...dráty od sedaček přes pojistku k ovladači a mělo by fachat, ne?