zdravím mám problém s čidlem vekovní teploty u e34 525 r.v.95 ukazovalo normálně a teď ukazuje -37 stupňu, začlo to samo a z ničeho nic nějaké nápady co s tím??
To je tuším hodnota, kterou to ukazuje když tam čidlo není. Zkus prubnout kontakt, když vše prověříš, tak by to po několika hodinách mohlo vylézt nahoru. Kdyžtak ti tu někdo poradí kolik ohmů má mít při jaké teplotě, abys nekupoval za pětikilo zbytečně čidlo nové. Začni tedy ve spoileru )
Bez cidla to ukazuje -40. A kdyz spojis kontakty natvrdo, tak +50.
Vypada to na zoxidovany kontakt, nebo ti do konektoru zatekla voda. Vycistit, vysusit, zaizolovat a bude OK.
Chlapci, mám podobný problém. Všiml jsem si, že mi ukazuje -40 obzvláště, když prší anebo když ostřikuju světla, tak to nahodí asi nějakej zkrat.
Když jsem koukal pod auto, tak tam u pravýho předního kola (zpohledu řidiče) visí kabel, bohužel už bez koncovky. Předpokládám, že to bude od senzoru venkovní teploty.
Jak se na to dostanu? Kde je senzor umístěnej?
tak napájej termistor a je to, jo a polarita je fuk, takže jak to dáš tak to bude
jen počítej s tím, že se to musí zajet, takže ti to bude prvních 24 hodin ukazovat kraviny, no u mě to probíhalo tak, že ukazoval furt -40 a najednou to začalo stoupat až na 20 kolik opravdu bylo, stoupání o půl stupně za 15 vteřin
Jasan, četl jsem, že se dá vyresetovat na BC a že to bude ukazovat hned, ale nejsem si moc jistej hackováním v BC Příští týden mám dovču, tak si to objednám a pak dám vědět, jak jsem uspěl.