Ahoj,moc prosim o radu.
Mam tohle auto týden a už mam problém,najeto 140tkm,kontrola u bmw a mělo by to sedět.
volnoběh je uplně v pořádku,na neutrál jde motor vytáčet normálně,zvuk podle mě taky v pořádku. Když jedu v klidu,na čtvtr,na pul,na třičtvrtě plynu,tak je vše v pořádku,ale jakmile sešlápnu plyn na podlahu auto krásně zrychluje cca do 2500otáček a pak se otáčky zastaví a zrychluje to o 10km/h za minutu a ani se nepřeřadí na vyšší stupen-
Auto nekouří,turbo zatahuje
Pozn. když ovládám plyn tempomatem,tak auto jede jak má.
Za ten týden,jsem jen skontroloval oleje,vzduchové filtry a tankoval Verva diesel.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
530da 2005 e60 problém
-
- Kontaktovat uživatele:
-
- Klubové ID: 1018
jo, ted sem měnil na autě podobného popisu motor, když sem to projížděl, sem tam vypadla chyba měniče.... automatické převodovky. spadla do režimu, kdy jak popisuješ, motor zatáhne, ale nak cca 2600 zrychluje hrozne pomalu a sníží se i otáčky motoru.... prostě převodovka ovládá motor, protože nedokáže převést tolik Nm na výstupní hřídel. opraveno
sedl si olej a diag. vymazal chyby.
Připojím se k tématu, automat radí fajn, jen mezi 1500ot a málo sešláplém plynu přezařuje mezi dvěma kvalty, a ten větší kvalt autem zadrncá... jakoby blbě zabere, více škubnutíma a zas přeředí na menší rychlost. diag. nic nepíše.

Připojím se k tématu, automat radí fajn, jen mezi 1500ot a málo sešláplém plynu přezařuje mezi dvěma kvalty, a ten větší kvalt autem zadrncá... jakoby blbě zabere, více škubnutíma a zas přeředí na menší rychlost. diag. nic nepíše.
-
- Klubové ID: 1838
- Kontaktovat uživatele:
nevim jak jsi to vyřešil.. ale nechá se vyčistit, mě do toho nacpal automechanik nacpal nějakou chemii a wabkou to propláchnul.. jinak na 140tkm ucpanej filtr je divný.... buď jezdíš jen ve městě.. nebo někde něco není v pořádku.. běžně vydrží přes 200tkm...zmusik1 píše:Problém vyřešen,totálně ucpanej filtr pevných částic.
To kdo vymyslel