Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E34- objednavka BLINKRU v BMW- dotaz!

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
Syrup
Klubové ID: 1571
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od Syrup »

Cus lidi, mam dotaz, jestli by mi s tim mohl nekdo pichnout- potrebuji objednat na Mko v Renocaru blinkry, menim tunackou predni optiku za origo, jenze depo linkry vypadaji jak zprde.. Takze jsem se rozhofl ze vezmu originaly.

Ted dotaz- vcera jsem byl v renocaru, a podle etk mi nejsou schopny rict jestli ty blinkry prijdou oranzovy nebo krystaly bezbarvy. Samozrejme chci ty krystaly. Jde o to ze cislo dilu je stejny jak u e34ky z roku 1990(predFL), tak u e34ky z roku 1994, a vzdy je na vyber pouze jeden typ blinkru.

Moje teorie je, ze oranzady se uplne prestaly vyrabet a misto nich nastoupila vyroba tehlech krystalu, o ktery ja mam zajem.

Muze mi to nekdo znalej prosim potvrdit?..pokud nekdo tusite..

Diky
libovka

#2 Příspěvek od libovka »

A co se ti nelíbí na DEPO?Já měl na E34 neorigo bílé blinkry taky a nějak jsem rozdíl nepoznal.
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od Syrup »

libovka píše:A co se ti nelíbí na DEPO?Já měl na E34 neorigo bílé blinkry taky a nějak jsem rozdíl nepoznal.
Zpracovani- jak kdyby to pochazelo z vjetnamsky trznice. Des a hruza, doslova.
ARMAN

#4 Příspěvek od ARMAN »

nevim jak jsi poznal že depa jsou špatně kvality ale mě přišly vzhledově naprosto v pořadku mam je na autě, nebyli to nějake tuňaky co jsi viděl?
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od Syrup »

ARMAN píše:nevim jak jsi poznal že depa jsou špatně kvality ale mě přišly vzhledově naprosto v pořadku mam je na autě, nebyli to nějake tuňaky co jsi viděl?
Kdyz jsem objednaval origo depo svetla, chtel jsem je vzit samozrejme i s blinkrama a plastovyma mrizkama na masce. Svetla jsou OK, ale ten blinkr vypadal naprosto silene, mel jsem teda jen levej od depa, pravej od jinyho vyrobce a ten rozdil byl jak nebe a dudy. Lacinej plast, orezani vylismu atd, u depa proste vsechno spatne a to platilo i o ty masce, ta vypadala jak kdyby ji nekdo vyrezal snad z brambory.

Takze depo blinkry proste ne! :-)
soukupadam

#6 Příspěvek od soukupadam »

nech je objednat v tom renocaru a až přijdou tak se podíváš a rozhodneš se jestli je koupíš ne? jednoduchý
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od Syrup »

soukupadam píše:nech je objednat v tom renocaru a až přijdou tak se podíváš a rozhodneš se jestli je koupíš ne? jednoduchý
Tak jednoduchy to bohuzel neni, taky jsem si myslel ze to tahkle udelam, ale p. Cumpelik mi rekl ze kdyz to uz prijde, tak to musim vzit, ze pry co tam on s blinkrama na 34ku bude delat .. A riskovat to za 1100/ks se mi fakt nechce..
ARMAN

#8 Příspěvek od ARMAN »

Syrup píše:
Kdyz jsem objednaval origo depo svetla, chtel jsem je vzit samozrejme i s blinkrama a plastovyma mrizkama na masce. Svetla jsou OK, ale ten blinkr vypadal naprosto silene, mel jsem teda jen levej od depa, pravej od jinyho vyrobce a ten rozdil byl jak nebe a dudy. Lacinej plast, orezani vylismu atd, u depa proste vsechno spatne a to platilo i o ty masce, ta vypadala jak kdyby ji nekdo vyrezal snad z brambory.

Takze depo blinkry proste ne! :-)
no jooo pan je perfekcionista :D :lol:
ARMAN

#9 Příspěvek od ARMAN »

tak ať pan Cumpelik zvedne telefon a zavola do DDR ať se mrknou ve skladu jakou barvu ty blinkry majuou ne :P
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Syrup »

ARMAN píše:tak ať pan Cumpelik zvedne telefon a zavola do DDR ať se mrknou ve skladu jakou barvu ty blinkry majuou ne :P

p. Cumpelik by s tim mel zrejme srani a tak mi tvrdil ze to zadnym zpusobem zjistit nejde :( ...
libovka

#11 Příspěvek od libovka »

Já nevím jak ty trotlové v Renocaru ale já bílé blinkry v ETK normálně našel. :wink:
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Syrup »

libovka píše:Já nevím jak ty trotlové v Renocaru ale já bílé blinkry v ETK normálně našel. :wink:
No ja ne, blinkry jsem samo nasel, ale to jestli jsou oranzovy nebo krystalicky o tom se tam nikde nepise. Nemas link?..
soukupadam

#13 Příspěvek od soukupadam »

já myslim že ty blinkry když budou oranžový můžou uplně v klidu vrátit, ale o to tady nejde žejo
soukupadam

#14 Příspěvek od soukupadam »

já myslim že ty blinkry když budou oranžový můžou uplně v klidu vrátit, ale o to tady nejde žejo
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Syrup »

soukupadam píše:já myslim že ty blinkry když budou oranžový můžou uplně v klidu vrátit, ale o to tady nejde žejo
No ja si taky myslim, jenze cumpelik vypadal rozhodnute, ze je to starej kram a ty svetla jim tam budou k hovnu :-)
Butch5
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od Butch5 »

já měnil Depa na dvou svých 34kách a byly vždy v pohodě... zkus objednat ještě jeden pár a než je koupíš, vybal je a koukni na ně v krámu...dávat 1100 za blinkr na 34ku mi přijde sadomaso :)))
libovka

#17 Příspěvek od libovka »

Syrup píše:
libovka píše:Já nevím jak ty trotlové v Renocaru ale já bílé blinkry v ETK normálně našel. :wink:
No ja ne, blinkry jsem samo nasel, ale to jestli jsou oranzovy nebo krystalicky o tom se tam nikde nepise. Nemas link?..
Co máš pořád s těma krystalickejma?Origo žádný krystalický nejsou.To sklo bílího blinkru má uplně stejný vroubkování jako sklo oranžovýho.

Klasickej BÍLEJ blinkr je normálně v ETK.
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Syrup »

libovka píše:
Syrup píše:
Co máš pořád s těma krystalickejma?Origo žádný krystalický nejsou.To sklo bílího blinkru má uplně stejný vroubkování jako sklo oranžovýho.

Klasickej BÍLEJ blinkr je normálně v ETK.
A neni to jedno? .. Stejne vis co tim myslim :D ...
libovka

#19 Příspěvek od libovka »

No není to jedno.Protože krystalický jsou tuzingový a bílej origo blinkr je prostě jen bílej blinkr.

Jinak abys neřek tak tady máš BÍLÉ blinkry.A pánům v Renocaru vyřid at se vrátěj do školy.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... ont_white/
Syrup
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od Syrup »

libovka píše:No není to jedno.Protože krystalický jsou tuzingový a bílej origo blinkr je prostě jen bílej blinkr.

Jinak abys neřek tak tady máš BÍLÉ blinkry.A pánům v Renocaru viřid at se vrátěj do školy.

http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... ont_white/
Dobre ty! dekuju! :)
Odpovědět