Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
E34- objednavka BLINKRU v BMW- dotaz!
-
- Klubové ID: 1571
- Kontaktovat uživatele:
Cus lidi, mam dotaz, jestli by mi s tim mohl nekdo pichnout- potrebuji objednat na Mko v Renocaru blinkry, menim tunackou predni optiku za origo, jenze depo linkry vypadaji jak zprde.. Takze jsem se rozhofl ze vezmu originaly.
Ted dotaz- vcera jsem byl v renocaru, a podle etk mi nejsou schopny rict jestli ty blinkry prijdou oranzovy nebo krystaly bezbarvy. Samozrejme chci ty krystaly. Jde o to ze cislo dilu je stejny jak u e34ky z roku 1990(predFL), tak u e34ky z roku 1994, a vzdy je na vyber pouze jeden typ blinkru.
Moje teorie je, ze oranzady se uplne prestaly vyrabet a misto nich nastoupila vyroba tehlech krystalu, o ktery ja mam zajem.
Muze mi to nekdo znalej prosim potvrdit?..pokud nekdo tusite..
Diky
Ted dotaz- vcera jsem byl v renocaru, a podle etk mi nejsou schopny rict jestli ty blinkry prijdou oranzovy nebo krystaly bezbarvy. Samozrejme chci ty krystaly. Jde o to ze cislo dilu je stejny jak u e34ky z roku 1990(predFL), tak u e34ky z roku 1994, a vzdy je na vyber pouze jeden typ blinkru.
Moje teorie je, ze oranzady se uplne prestaly vyrabet a misto nich nastoupila vyroba tehlech krystalu, o ktery ja mam zajem.
Muze mi to nekdo znalej prosim potvrdit?..pokud nekdo tusite..
Diky
-
- Kontaktovat uživatele:
Kdyz jsem objednaval origo depo svetla, chtel jsem je vzit samozrejme i s blinkrama a plastovyma mrizkama na masce. Svetla jsou OK, ale ten blinkr vypadal naprosto silene, mel jsem teda jen levej od depa, pravej od jinyho vyrobce a ten rozdil byl jak nebe a dudy. Lacinej plast, orezani vylismu atd, u depa proste vsechno spatne a to platilo i o ty masce, ta vypadala jak kdyby ji nekdo vyrezal snad z brambory.ARMAN píše:nevim jak jsi poznal že depa jsou špatně kvality ale mě přišly vzhledově naprosto v pořadku mam je na autě, nebyli to nějake tuňaky co jsi viděl?
Takze depo blinkry proste ne!

- soukupadam
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jednoduchy to bohuzel neni, taky jsem si myslel ze to tahkle udelam, ale p. Cumpelik mi rekl ze kdyz to uz prijde, tak to musim vzit, ze pry co tam on s blinkrama na 34ku bude delat .. A riskovat to za 1100/ks se mi fakt nechce..soukupadam píše:nech je objednat v tom renocaru a až přijdou tak se podíváš a rozhodneš se jestli je koupíš ne? jednoduchý
no jooo pan je perfekcionistaSyrup píše:
Kdyz jsem objednaval origo depo svetla, chtel jsem je vzit samozrejme i s blinkrama a plastovyma mrizkama na masce. Svetla jsou OK, ale ten blinkr vypadal naprosto silene, mel jsem teda jen levej od depa, pravej od jinyho vyrobce a ten rozdil byl jak nebe a dudy. Lacinej plast, orezani vylismu atd, u depa proste vsechno spatne a to platilo i o ty masce, ta vypadala jak kdyby ji nekdo vyrezal snad z brambory.
Takze depo blinkry proste ne!

- soukupadam
- soukupadam
Co máš pořád s těma krystalickejma?Origo žádný krystalický nejsou.To sklo bílího blinkru má uplně stejný vroubkování jako sklo oranžovýho.Syrup píše:No ja ne, blinkry jsem samo nasel, ale to jestli jsou oranzovy nebo krystalicky o tom se tam nikde nepise. Nemas link?..libovka píše:Já nevím jak ty trotlové v Renocaru ale já bílé blinkry v ETK normálně našel.
Klasickej BÍLEJ blinkr je normálně v ETK.
-
- Kontaktovat uživatele:
A neni to jedno? .. Stejne vis co tim myslimlibovka píše:Co máš pořád s těma krystalickejma?Origo žádný krystalický nejsou.To sklo bílího blinkru má uplně stejný vroubkování jako sklo oranžovýho.Syrup píše:No ja ne, blinkry jsem samo nasel, ale to jestli jsou oranzovy nebo krystalicky o tom se tam nikde nepise. Nemas link?..libovka píše:Já nevím jak ty trotlové v Renocaru ale já bílé blinkry v ETK normálně našel.
Klasickej BÍLEJ blinkr je normálně v ETK.

No není to jedno.Protože krystalický jsou tuzingový a bílej origo blinkr je prostě jen bílej blinkr.
Jinak abys neřek tak tady máš BÍLÉ blinkry.A pánům v Renocaru vyřid at se vrátěj do školy.
http://bmwfans.info/parts/catalog/E34/S ... ont_white/
Jinak abys neřek tak tady máš BÍLÉ blinkry.A pánům v Renocaru vyřid at se vrátěj do školy.
-
- Kontaktovat uživatele:
Dobre ty! dekuju!libovka píše:No není to jedno.Protože krystalický jsou tuzingový a bílej origo blinkr je prostě jen bílej blinkr.
Jinak abys neřek tak tady máš BÍLÉ blinkry.A pánům v Renocaru viřid at se vrátěj do školy.