Poslední dobou mám docela problém odemknout auto na dálku, zvláště, když chci vyvětrat před nástupem, vůbec se nechytá klíč, dělá mi to asi poslední půl rok, předtím nebyl problém odemknout z domu v 7 patře. Zkoušel jsem i druhý klíč, ale výsledek stejný. Máte někdo zkušenost?
A taky mne zajímá, jestli někdo nemáte odkaz na koupi hlavice řadící páky u BMW e60 manuálu.
Aha, ne, fólie nemám, ale nechávám auto mýt na ruční myčce, i zevnitř, nemohli tam něco porušit? Jinak, co s tím? Nějaká rada na opravu, nebo servis?? Díky..
Je možný, že se do ní dostala voda. Nevím jak důkladně ti čistí auto . Nejlepší je zkusit anténu z jiný pětky. Pokud tuhle možnost nemáš, tak nechat auto napíchnout na diagnostiku.
Ok, čeká mě teď oprava nějakých oděrek, tak to rovnou napíchnou, no jinak u čištění většínou nejsem, snad to neberou vapkou zevnitř . Ještě dotaz, sháním zadní světla na e60 po liftu, byl by typ...
Já těd hlavně přemýšlím jestli ti tam půjdou aniž by jsi vyměnil jednotku světel. Aby ti to na přistrojovce nepsalo, že máš prasklou žárovku. Protože když se mění přední světla z facelifta na starou 5tku, tak se musí vyměnit zadní lampy a jednotka.
Myslím, že ne, už jsem tady něco četl a každý zatím psal jen o těch paticích, tak by to mělo snad být ok, u předních je to složitější, ale ty zatím neřeším, to se uvidí časem... teď mě čekají fólie, kola už jsou, pak bych chtěl dát ty světla a postupně vymazlit zbytek..
Rupitch píše:Na e60 býva problém s anténou centrálu. Je umístěná pod stropem u brzdového světla. Nenechal jsi udělat folie ?
četl jsem o tom na německým foru.. měli tam s tím také problém.. a měnili celou jednotku dálkáče.. protože to bylo čim dál tim horší a horší.. nevim co máš za klíček a jestli se to vůbec liší.. já už mám startování tlačítkem a klíček je bez baterie a nabíjí se ze zapalování.. tzn. pokud jezdíš jen krátký trasy a často odemykáš a zamykáš mohlo by to být teoreticky i tím... prostě jen slabá baterie, jestli tam teda baterie vůbec je..
k těm světlum.. jestli se nepletu.. někde se to tu probíralo.. buď se to snad nechá řešit výměnou i řídicí jednotky světel.. nebo se tam dokoupí nějaké udělátko, pravděpodobně to pak nahradí odpor žárovky..
Díky, no já právě zkusil i druhý klíč a je to stejné, myslím, že to funguje na rádiových vlnách a baterka v klíči není, i když nemám ještě startování tlačítkem.