Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

E34- nejdou otevřít dveře

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Odpovědět
Zpráva
Autor
dj_pospa
Klubové ID: 2608

#1 Příspěvek od dj_pospa »

Zdravim,mam takovej vetsi problem. Nejdou mi otevrit zadni dvere za ridicem. Ani z venku,ani zevnitr. Pripada mi to,jak je tam ta pojistka,ze pri zamceni centralu,nejde odemcit vytahnutim kolikem.Tak jak kdyby se to nejak seklo a zustalo to tak.Odpojil sem central,baterku,ale nic ...Je nejakej zpusob jak to odemcit za tapecirem? Poradte pls, je to celkem neprijemna zalezitost a jeste sem se s tim nesetkal:) diky
ViktorDDD

#2 Příspěvek od ViktorDDD »

asi sa ti zasekol double-lock, keď otočíš kľúčikom tak centrál zavrie ale keď otočíš ešte viac tak ti to aktivuje double lock čiže sa ti zaistí aj kolík a nejde vytiahnuť, tak skús sa pohrať s kľúčikom pár krát zamknúť-odomknúť s tým že kľúčik budeš otáčať až do koncovej polohy kým to ide a môžno sa ti samo odomkne to dvere
Perunwit
Klubové ID: 2962

#3 Příspěvek od Perunwit »

mě na Vectře to dělalo taky. Jedno zamknutí se zamknou dveře, na druhý zamknutí zajedou závory aby to nešlo vyháčkovat. Zamykal sem na dvě až mi jednou zadní dveře zůstaly viset v závoře a nešly otevřít. Jak radí tady kolega, hraj si s tim zavírej otevírej, vytahuj kolík a zkoušej otevřít... mě tenkrát na klubu poradili vzít to někam na polní cestu, kde to skáče a tam jezdit zkoušet... tím hopsáním se tam na chvíli obnovil kontakt a já je otevřel.. potom pro jistotu rozpojit dole u sloupku kabeláž do dveří aby se to do vyřešení neopakovalo. Sundat tapec, vyndat zámek, rozpájet, odpájet mikrospínač, za 15korun koupit novej, zadělat a hotovo :D
dj_pospa

#4 Příspěvek od dj_pospa »

vyzkousim a dam vedet:) ale na polni cestu se mi fakt nechce :DD no,uvidime ...sice uz sem si s tim trochu hral a nic,ale zkusim znova.diky
Perunwit

#5 Příspěvek od Perunwit »

stačí moýžná i D1ka :twisted: nebo nějaká štěrková... nesmíš to mít moc snížený 8)
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od milo »

mel jsme na E34 stejny problem. zaseknul se motorek v pozici double lock a proste s nim nehnes. je treba odpojit motorek. ja myslim vytahoval zadni sedacku, tak jsem se dostal k tapecu dveri, byl to trochu jezek v kleci, ale dal se vyndat. odpojil jsem tahlo od motorku a fungovalo to.
Perunwit

#7 Příspěvek od Perunwit »

no... raději bych se do toho tejden zkoušel dostat "alternativně", než sundavat tapec na zavřených dveřích, ten můžeš potom asi rovnou vyhodit... říkám - pobouchávej a buď trpělivý ono se to povede :D
milo
Klubové ID: 877
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od milo »

sundal jsem ho bez poskozeni. mozna jsem ulomil 2-3 plastkove cupliky, ale ty stoji par korun original v bmw.
dj_pospa

#9 Příspěvek od dj_pospa »

no ja tapec sundal i se zadnim operadlem:D (mam asi 3 nahradni),chvilu sem si hral s mechanismem,az mi to neslo,vysral sem se na to ...pri nasazovani sedacky sem zavadil o kontakt na baterce,k plusu vede jeste nejaky "plus" asi ...a najedou se to rozjelo :D ... navic mi nekdy blbne central,ale to uz netusim,cim by mohlo byt ...pod sedackou v zadu v te krabicce lupe,ale neodemyka ...
Perunwit

#10 Příspěvek od Perunwit »

to je, jak mi tady radili, údajně nějakej relay modul, kterej by měl jít vyměnit z vraku za pár kaček.
Odpovědět