Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Problem se zadni roletkou E39
Prestala mi fungovat zadni roletka, mam ji vytazenou nahoru a kdyz se ji snazim stahnout, slysim jak motorek cvaka, ale samozrejme se nic nedeje. Sundal jsem z kufru basak, abych to prohledl zespod a vypadl tam na me cerveny dratek, ktery ale vypada jako by ho nekdo urizl, zadne otrepky, dratky z buzirky nekoukaji, takze buhvi jestli je to vubec k roletce, navic jsem druhou cast kabelu nenasel.
Nasahal jsem k motorku buzirku ve ktere vedou dva kabely, pokud jsem koukal spravne, tak modry a cerny. Je to vse, nebo by tam mel vest i ten cerveny?
Da se vyndat zadni plato i s vytazenou roletkou?
Nebo jde nejak nouzove manualne roletku stahnout?
Nasahal jsem k motorku buzirku ve ktere vedou dva kabely, pokud jsem koukal spravne, tak modry a cerny. Je to vse, nebo by tam mel vest i ten cerveny?
Da se vyndat zadni plato i s vytazenou roletkou?
Nebo jde nejak nouzove manualne roletku stahnout?
-
- Kontaktovat uživatele:
Třeba mě osobně tento návod jak popisuje Snejk nepomohl. Když jsem auto koupil roletka vyjela tak do půlky a byl konec. Po nejakym čase zase při jednoum z pokusů o zatažení zajela a hned šla pod kudlu. Dokroucený táhla a ten převodovej mechanizmus plnej mastnoty a prachu a všemožnýho bordela. Vyčistit to nebyl problém ale dostat do latě ty táhla to byl mazec. Dej pak vědět co jsi zjistil.