Zdar, chci se zeptat, zda se s tím někdo nesetkal, teče mi proudem něde voda mezi příčkou řidiče a motorem... Nevíte, co by to mohlo být? Jedná se o E39 M62/B44TU. Díky...
U spojky jsem si ničeho nevšiml, někdo říkal, že jsou za motorem 3 hodice od chlazení, takový ty nacvakávací, tak nevim, neni tam pořádně vidět, nemám zdvyž a bez vody to nikam nedojede...
Konkrétně v těsnění - dílč.2, (měnil jsem obě), nebo taky kolem je zpousta spojů... pokud se dostaneš pod auto a zasvítíš na hlavy zezadu od převodovky, měl by jsi vidět právě ty příruby a kolem krásnou zeleň od nemr. směsi, případně rovnou potok
jiriik píše:Taky mi tam občas něco kape jakoby u převodovky a ja to voda, ale voda mi neubejvá. Jinak model E60
že by z klimatizace ? každý auto má v létě pod sebou loužičku ale i v zimě když máš zaplou klima a u mé E60 se zapíná při každém nastartování než ji vypnu ...
Konkrétně v těsnění - dílč.2, (měnil jsem obě), nebo taky kolem je zpousta spojů... pokud se dostaneš pod auto a zasvítíš na hlavy zezadu od převodovky, měl by jsi vidět právě ty příruby a kolem krásnou zeleň od nemr. směsi, případně rovnou potok
Neni tam moc vidět, ale na ohmat sucho... A když naleju vodu při vypnutym motoru, začne to hned taky téct, spíš hodně kapat, tak nevim...
Birkoff píše:Spojovačka mezi hlavama má výstup pro hadici k ventilům topení. Ta hadice ráda odchází. Už mi odešla na dvou autech (obě M62). Vyleje komplet voda.