Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
navigace e39
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
první dva body umím zajistit v Brně za 2000,- (nový soft+čeština+mapa 2011) - stačí k tomu ta jednotka z kufruslosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji
třetí bod jde jen při použití nějakého videomodulu, který není součástí a musí se dokoupit (pokud máš i TV tak je to jednodušší)

mrknu na to tv...a kde by si mi to zajistil a kdy???Huska píše:první dva body umím zajistit v Brně za 2000,- (nový soft+čeština+mapa 2011) - stačí k tomu ta jednotka z kufruslosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji
třetí bod jde jen při použití nějakého videomodulu, který není součástí a musí se dokoupit (pokud máš i TV tak je to jednodušší)
-
Filmy se pouštět ze vstupu teoreticky dají, nedá se na to ale moc koukat. Originální displej je na dnešní možnosti stejně tragický jako sama navigace (mám orig. tv i navigaci). Raději bych dnes investoval místo toho například do iPadu a držáku.slosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
máš SZslosik5 píše:mrknu na to tv...a kde by si mi to zajistil a kdy???Huska píše:první dva body umím zajistit v Brně za 2000,- (nový soft+čeština+mapa 2011) - stačí k tomu ta jednotka z kufruslosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji

-
- Klubové ID: 3184
Ahoj Taky ted tohle řeším....rad bych aby mě to přehrálo DVD, nebo šla telka a ta navigace aby byla trochu k tomu ...zpc píše:ahoj...da se nejak predradit digi tuner tak, aby mi sla tv analog i digital? a jak to funguje s filmama? mel by tam byt min. nejaky dekoder, ne?
Vím, že koupit novou velkou potvoru za 10 táců a narvu si to na sklo a jeste to vezmu i do jinýho auta.
Jak jsi prosimtě dopadl ? Povedlo se něco ?
Díky