Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
navigace e39
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
slosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji
první dva body umím zajistit v Brně za 2000,- (nový soft+čeština+mapa 2011) - stačí k tomu ta jednotka z kufru
třetí bod jde jen při použití nějakého videomodulu, který není součástí a musí se dokoupit (pokud máš i TV tak je to jednodušší)

Huska píše:slosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji
první dva body umím zajistit v Brně za 2000,- (nový soft+čeština+mapa 2011) - stačí k tomu ta jednotka z kufru
třetí bod jde jen při použití nějakého videomodulu, který není součástí a musí se dokoupit (pokud máš i TV tak je to jednodušší)
mrknu na to tv...a kde by si mi to zajistil a kdy???
-
slosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji
Filmy se pouštět ze vstupu teoreticky dají, nedá se na to ale moc koukat. Originální displej je na dnešní možnosti stejně tragický jako sama navigace (mám orig. tv i navigaci). Raději bych dnes investoval místo toho například do iPadu a držáku.
- Huska
- Kontaktovat uživatele:
slosik5 píše:Huska píše:slosik5 píše:aoj...chci se zeptat mam e39 r.v04 mám tam origo nav.+ dvd v kufru...za prvé chtěl bych to dat do češtiny a za druhe bych ctěl nové mapy...a za třetí dajíse na tom pouštět filmy???děkuji
mrknu na to tv...a kde by si mi to zajistil a kdy???
máš SZ

zpc píše:ahoj...da se nejak predradit digi tuner tak, aby mi sla tv analog i digital? a jak to funguje s filmama? mel by tam byt min. nejaky dekoder, ne?
Ahoj Taky ted tohle řeším....rad bych aby mě to přehrálo DVD, nebo šla telka a ta navigace aby byla trochu k tomu ...
Vím, že koupit novou velkou potvoru za 10 táců a narvu si to na sklo a jeste to vezmu i do jinýho auta.
Jak jsi prosimtě dopadl ? Povedlo se něco ?
Díky