Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ostřikovače
-
Francis
- Výkonná rada
- Kontaktovat uživatele:
E12? E28? E34? E39? E60? F10?
Ostřikovací čerpadla jsou na trase nádobka-tryska. Pokud začneš hledat u nádobky, najdeš je dříve
Ostřikovací čerpadla jsou na trase nádobka-tryska. Pokud začneš hledat u nádobky, najdeš je dříve

328ti 164kW @ 6490rpm / 251Nm @ 5990rpm 244 km/h real GPS auf deutsche autobahn
323ti stock condition
323ti stock condition
-
- Kontaktovat uživatele:
fanda1 píše:Mám problém, na e60 otcovi začali nějak málo stříkat ostřikovače na okno. Stříká to jen tak 10-20cm od spodu okna. Kde by mohla byt chyba? |Dřív to stříkala cca doprostřed.
a není to jenom tím mrazem.. já jsem něco podobnýho taky zpozoroval.. neměl jsem tam dostatečnou koncentraci a voda byla tak trochu hustější..
-
- Kontaktovat uživatele:
fanda1 píše:ty jo ale to je divné protože tam lijem do -30 od Sheronu a když je to auto v garáži kde je nějakých +13cca tak je to úplně stejné.
no ale už sama ta zimní směs je oproti letní podstatně hustější, už jen to to může způsobit.. navíc potom ten mráz k tomu..
ale může to samozřejmě způsobovat i něco jinýho.. kdyby byl špatnej motůrek, spíš by se asi vůbec neroztočil (tak jsem to měl kdysi na e36)
nejlepší by bylo, jestli auto stojí v garáži, až bude voda v nádržce docházet, nalej tam trochu obyč vody a uvidíš zda to bude lepší.. až pak bych hledal chybu jinde..