Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E39 530d nekdy nestartuje za tepla
-
Kamaradova 530d (rv 2000, preFL) blbe startuje za tepla... Toci to, dokonce jako kdyby to chytlo ale pak to toci dal a nic... Po x pokusech to chytne... nekdy to chytne hned... za studena se to snad nestalo... Jinak to jede paradne, na vsechny valce... Asi pred mesicem jsme menili jeden vstrik a svicky, tak nevim... Co myslite?
Ve většině případů se po výměně vstřiku projeví další načatý. Jak se ohřeje a tímpádem zřídne nafta, tak začne protékat vstřik. Většinou řídící jednotka motoru uvede závadu nízký tlak paliva. Provedl bych kontrolu vštřiků z hlediska úniku paliva do zpětného vedení a tutově se projeví nějaký další vstřik.
Samozřejmě to může být závada elektronická, ale já bych tipoval ten vstřik.
Samozřejmě to může být závada elektronická, ale já bych tipoval ten vstřik.

čidlo vačky tenhle problém někdy způsobuje.diagnostika ti to napíše.pokud bude psát nízký tlak v rampě tak vyndat všechny vstřiky a zkontrolovat,jeden odchází málo kdy,většinou všechny najednou,už mají většinou hodně za sebou a pokud někdo neměnil nějakej samostaně tak jsou zhruba stejně opotřebené.po kud jsi někde z okolí Prahy tak mi je můžeš přivézt a já ti to v práci otestuju.oprava jednoho kusu stojí 3800 bez DPH pokud jsou v pořádku sedla ventilku.pokud sedla je nutné měnit tak je cena 4300 bez dph.
-
-
-
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
už je to dva roky co jsem to řešil, ale oprava byla v original BMW v ACR Auto, nejdřív diagnostika 1100Kč a pak po objednání oprava tuším 2700 ale nejsem přesně jist to se dá asi ověřit founem. Jo v cene bylo naprosto lusxusni vyčištění toho auta, no aby ne za jedich hodinovku za práci
Přístup na to jak je to stary auto byl naprosto suprovej.

-
-