Ahoj.Nastal my takovej problémek.Asi před měsícem jsem zjistil že mi kolem vypouštáku teče olej.Přetáhnil jsem ho (povolit a utáhnout),ale nepomohlo.Před týdnem jsem měnil olej,a dal noví těsnění co bylo u filtru (champion).A ejhle teče zas.Jestli je možný že je tam naprasklá vana?Nebo vymačkanej hliník co dosedá ten těsnící kroužek.Nestalo se to někomu,nemáte stím nějakou zkušenost.Dík.
Mam s tim zkušenost takovou, že předchozí majitel měl asi podobnej problém a vyřešil to tim, že to kolem zalil nějakym kovovym lepidlem nebo jakou sračkou a já musim měnit olej vrchem. Sice mi to nikde nechčije, ale extra dobrej pocit z výměny vrchem nemam... I když se to tak u mnoha aut dělá
jestli je to naprasklý tak to by jsi snad poznal, pokud je poškozená dosedací plocha doporučuji namazat těsnění a šroub těsnícím tlmelem typu loctite 574,rozhodně to nelep tekutým kovem, než to namažeš tak to dobře odmasti a zaručeně to už téct nebude,
Ahoj.Tak ten olej teče z převodovky.Diagnostika píše větší tlak na měniči a špatné řazení 1 a 5.A teď babo raď.To se asi jinak než repasem vyřešit nedá?