Ahoj kdo mi poradi? 1. Mam e39 Touring rok 99 mam 4:3 TV a chtel bych aby jsem chytal vsechny programi na TV digitalne?
2 vec.a nemam tam CD menic a ani tam nevede zadnej kabel tak nevim jestli to nekdo vindal a nebo tam nebyl.Nevite nekdo jak to mam vyresit ten CD menic jak ho tam mam dodat??
Dekuji
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
digital TV a CD menic v e39 touring
-
-
menic mas bud cez gulaty alebo hranaty, treba len hladat co tam mas, ak mas navi tak tam urcite bude, pokial to niekto nevymontoval, este upravim, je to v lavom zadnom blatniku, nie pravom, tam je baterka.
co sa tyka digitalneho prijmu - bud kupit digitalny tuner bmw - cca 500euro, alebo pripojit nejaky setup box a natahat anteny - 100-200euro. radsej by som siel do dvd prehravaca ako do telky, ja pozeram spravy a telenovely ked na niekoho cakam, inac ani nie.
co sa tyka digitalneho prijmu - bud kupit digitalny tuner bmw - cca 500euro, alebo pripojit nejaky setup box a natahat anteny - 100-200euro. radsej by som siel do dvd prehravaca ako do telky, ja pozeram spravy a telenovely ked na niekoho cakam, inac ani nie.
-
-