Čau, chtěl jsem se zeptat, čeká mě brzo výměna oleje a věcí s tim souvisejících a našel jsem v kufru od předchozího majitele litrovku oleje Mogul 5w30 nebo 5w40 musel bych mrknout. Auto (530d E39) má najeto 235k, tak nevim jestli je dobrej nápad to tam lejt dál, nebo už radši dávat Castrol 10w40. Popřípadě co to udělá a neudělá když ten olej vyměnim za jinou specifikaci? Díky za rady
Hele kamarad s 318i 85kw lil castrol 5w-30 aso dvakrat, vsechno v pohode, ted mu tam v servisu dali castrol 10w-40 a rikal ze jedina zmena co pozoruje je ze motor hrozne moc ztichnul...
No já si právě taky myslim, proto mě celkem překvapila ta litrovka v kufru s touhle specifikací. Znamená to teda, že můžu stávající olej vypustit a nalejt 10w40 bez jakýkoliv práce navíc? Nějaký čištění atd..., prostě postup jako při normální výměně?
Raadii píše:No já si právě taky myslim, proto mě celkem překvapila ta litrovka v kufru s touhle specifikací. Znamená to teda, že můžu stávající olej vypustit a nalejt 10w40 bez jakýkoliv práce navíc? Nějaký čištění atd..., prostě postup jako při normální výměně?
jasny vypustis a naleješ
E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
určitě na jménu výrobce nezáleží, ale dej tam 5w-40! 10w-40 do 318 benzína dobrý,ale ty máš turbomotor a torbo se točí hned jak nastartuješ,takže pokud nechceš měnit turbo tak 5w-40 jestli to bude castrol nebo mogul je buřt.
menil som olej vo viacerých e39 530d, 525d, a všade som dával 5W40, a nikto z majiteľov sa nesťažoval, všetky mali nalietané cez 200tis. a jedna skoro 300 a nič im nebolo
10w40 do 530d at už e39 nebo 60 a nebo vubec do jakyhokoliv turbomotoru je totalni zhovadilost....
pro životnost turba je naprosto stěžejní aby bylo okamžitě a hned mazaný. to olej 10w40 moc zajistit nedokáže (a v zime už bubec ne). uplně idealni do aut s turbem je klidně 0w40 ale to je pro konkretne tenhle diesel už zbytečnej luxus, ale neuškodí... pokud ho to nezačne žrát protože to sou vylítaný mrchy
5w40 je prostě pro ten motor zaklad.
milo píše:fakt se na ty 10w40 v 530d vykaslete, rozdil v cene je par stovek
Taky mi ani tak nejde o peníze jako spíš o to, abych motoru nijak neuškodil. Už mam všechno doma, ted jen počkat až přestane chcát a pustim se do výměny... Jen ten odlučovač vyzjistit ještě jak moc je to pracný
odlucovac na 530d je brnkacka. nekde tady je navod na 320d a je to defacto stejny. schvalne se podivej, jaky rok vyroby bude na filtru odlucovace. ja tam mel 1999 proste to celou dobu nikdo nemenil
No někde se právě píše, že je to brnkačka, jinde zase, že je to brnkačka jen u benzína, tak nevim. Viděl jsem zatim návod (video) jen na benzína. Podle obrázků by to nemělo bejt složitý, ale nevim, uvidim až to rozdělám. A dával jsi ho celej, nebo jen ten filc?