Je to 3 dny co jsem zacal pozorovat divne zvuky z niceho nic z predni napravy. Den ode dne se to zhorsovalo az dnes uz kmitani do volantu a pri stojicim aute a cukani s volantem takove jakesi lupani a mlaceni a kdovico.
Leze to kazdopadne dole z rizeni. Mozna prevodka. Sundal jsem pracovku od prevodky z leve ridici tyce, ale nic na tom nevidim, jen slysim ty zvuky.
Mate nekdo zkusenost? Diky za rady.
renocar píše:Aktivní řízení znamená že na místě ti stačí jedna otočka volantem na plný rejd (při stojícím vozidle) pokud otočíč 1,5x tak máš normální řízení
...jinak jsem prošel stabilizátory, veškerá uložení a pořád mě z toho bohužel vychází ta převodka. Je mi divné při 150 tisících, že by byla v čoudu, stálo by za to zkusit v ní vyměnit olej? Ale nemyslím, že to pomůže, i při malém cukání volantem při stojící autě a kolách přímo to bouchá jak kov na kov.
renocar píše:Na dálku se těžko radí, ideál by bylo zvednout na zvedáku a zatáčet, druhý by ti řekl odkud to jde.....takhle je to střelba na slepo do celé nápravy
...jj jasné, na zvedáku to máme, leželi jsme pod tím, vychází to z převodky
...nebo se to tak jeví, že z převodky. Když jsou kola ve vzduchu, tak to málí pouze v krajních polohách, pokud se dá zpět na kola, mlátí to při jakémkoli pootočení volantu. Už si nevím rady, budu muset asi sjet někde do servisu, ale nevím nevím jestli se mám bát s tím jet nebo ne.
...tak nakonec je řízení v cajku, ale ...silentbloky příčného stabilizátoru K.O., přední kotouče K.O. a přední tlumiče K.O. ...všechno dohromady tyto výše již popisované bohulibé zvuky.
Pokud můžeme, poraďte mi jaké tlumiče a kotouče sehnat či shánět. Díkes
Jirkasss píše:...tak nakonec je řízení v cajku, ale ...silentbloky příčného stabilizátoru K.O., přední kotouče K.O. a přední tlumiče K.O. ...všechno dohromady tyto výše již popisované bohulibé zvuky. Pokud můžeme, poraďte mi jaké tlumiče a kotouče sehnat či shánět. Díkes
ATE dava BMW origo ale diesky su dost tvrde ja sem dal na predok desky TRW su meksie a nederu tak kotuce.nepistia a su skoro o polovicu lacnejsie jak ATE
Dej origo a maš po problému.Cenově minimální rozdíl a budou sloužit 1x tolik.ATE mám vyzkoušený-vyhozený peníze 3x jsem je reklamoval a nakonec vyhodil a koupil origo.