tohle chce vzit na poradnou diagnostiku na naftaku to poznas okamzite co se deje... rikati jak tlak na podavacim tak na hlavnim cerpadle a dalsi veci. hned vis na cem jsi... s carsoftem to nevyresis
Ale psal si, že čidlo kliky a vačky to neni, že po testovací výměně to dělá pořát! Tak jestli to dělali v servisu tu výměnu na zkoušku, tak se na to vys... A nebo si to měnil ty?
Blbě se radí když se neuvádějí skutečnosti.
Když to čidlo je totál ko nebo nefaká v tu chvíli když je připojená dignostika, tak to musí diagnostika zjistit. Ale když to čidlo de do kytek, stylem chvilku du a pak zase ne, tak to diagnostika nezjistila protože zrovna v tu chvíly kdy to zkoušeli bylo funkční (určo při nastartovanym motoru)
A na závavadu přišli v tom samim servisu co ti řekli, že to skoušeli vyměnit. Nebo si to dával pak do jinýho servisu? A zajímalo by mě na kolik tě to celkem vyšlo, s diagnostikama atd. ? Jen mě zajímá kolik si přeplatil chybnou diagnostikou prvního servisu?
Prisli na tom v tom stejnem servise asi po tydnu, dalsi tyden jsem cekal, nez jim cidlo dorazi.
Celkem veci spojene s timto cidlem me vysli asi na 8.000 (z toho 2.500 jen cidlo, zbytek diagnostika a prace).