Záleží na tom, jaký tam máš typ. Já mám klasickou obyčejnou bez úložného prostoru a mám ji na konzolách s číslem 3 z prvního odkazu. Takže je v té "díře" chycená dvouma šrobama na každé straně do opěradla. U těch ostatních to možná bude chtít opěradla pryč, ale netvrdím to stoprocentně. Chce se to pořádně podívat a určitě na to přijdeš.
děkuji ale já mám takovou ne tak nízkou ale jako by vysokou opěrku a chci jí vyměnit za opěrkus přihrátkou ale je to chicený ne na šroubech ale na takových špuntíkách a nevíc jestli jen vycvaknout nebo náká pojistka jestli to není nevím si fakt rady a je to chycený jako z boku, na tý oprce jsou z bku ty ,,špuntíky" a ze zádu jsou dně železa z dírkama na ty špuntíky
Tak to ti hochu asi neporadím, to musí někdo jiný. Podle mě stejně na tu s přihrádkou musí být jiná konzola, protože nedoléhá až na sedák, tím pádem uchycení také a ten klasický "bobek" je chycený jen tak aby neutekl.
ne ne je to sedan, ale je to tam jen chycený z boku tý opěrky na ňákých špuntíkách něco jako klobouček a přes to nejde vyndat ten jeden držák co je chycen k zbytku auta, vypadá to něco jako nýt ale není to nýt je to hlavička kterou neprtáhnu dirku
U sedanu se da zadni loketka vysroubovat s konzolou co ji drzi. Srouby jsou videt po oddelani latky/kuze co kryje skivak. Nebo se da nastavenim do spravne polohy vytahnou cela nahoru (jen samotna loketka bez konzoly), ale jde to docela ztuha.
kdyz se podivas bliz tak ty cudliky jsou ze jedne strany zbrouseny aby to slo vytahnout z te konzoly. Jistejsi je sice to cely vysroubovat, ale jde to i takto.