Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Vrzání ze zadní nápravy E39 525tds (97 sedan)
Zdravim ozývá se mi neskutečný vrzání od pravýho zadního kola..Vrže to furt ne jen při přejetí nerovnosti ale i když třeba někdo nastupuje nebo vystupuje.Nevim jakym způsobem to dohledat protože pokud zvednu auto na heveru už nevyvolam to vrzání a nezjistim čim to je...Tlumiče,pružiny,uložení,stabilizátor??
Taky mě to ted začlo vrzat....byla tu debata o tom ted už nevim jak se to jmenovalo ale někomu to dělaly stabilizační tyčky na zadní nápravě, někomu dolní ten silentblok u těhlice na nápravě a někdo uložení tlumiče a nebo problém s pružinou....
Dneska večer jedu do Volva na zvedák tak se na to mrknem s kámošem sám jsem zvědavej oč jde v mém případě
Dneska večer jedu do Volva na zvedák tak se na to mrknem s kámošem sám jsem zvědavej oč jde v mém případě
-
- Klubové ID: 2676
jak už tu bylo zmíněno, dělá to skoro vždycky díl č.2 (čep v nalisovaný v těhlici) z obrázku.
Na zkoušku můžeš dát třeba do stříkačky trochu oleje a přes manžetu to tam z jedné i z druhé strany stříknout. Většinou to pomůže. Nicméně to vrže protože to je uvnitř vyrezlé a pokud to u vůli nemá teď, tak velmi brzo bude mít.
Jak to bude zvedlé tak vyzkoušet kvedláním za kolo. Akorát nedržet kolo nahoře a dole nebo ze stran, ale zešikma do uhlopříčky. A kvedlat dost silně. Dost často bývá vůle i v těch horních ramenech díl č.18. To jen abys tu nápravu nedělal na 2x
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=30
Na zkoušku můžeš dát třeba do stříkačky trochu oleje a přes manžetu to tam z jedné i z druhé strany stříknout. Většinou to pomůže. Nicméně to vrže protože to je uvnitř vyrezlé a pokud to u vůli nemá teď, tak velmi brzo bude mít.
Jak to bude zvedlé tak vyzkoušet kvedláním za kolo. Akorát nedržet kolo nahoře a dole nebo ze stran, ale zešikma do uhlopříčky. A kvedlat dost silně. Dost často bývá vůle i v těch horních ramenech díl č.18. To jen abys tu nápravu nedělal na 2x

http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=33&fg=30