Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
ztrata vykonu,dira v plynu E39 520i
-
vaha sa da niekedy vycistit, na zaciatok ju odpoj, ak je v prdeli, rozdiel nepoznas, dokonca by to mohlo ist este lepsie, ak to tak bude, nasiel si problem.
dalsia vec, hladaj dieru v sani, napriklad ja som mal raz povytiahnuty ten mec na kontrolu paliva, motor dusilo, otacky lietali od 600 do 1500, skapinal. ktorakolvek hadicka moze byt prezreta a ma to takyto efekt.
dalsia vec, hladaj dieru v sani, napriklad ja som mal raz povytiahnuty ten mec na kontrolu paliva, motor dusilo, otacky lietali od 600 do 1500, skapinal. ktorakolvek hadicka moze byt prezreta a ma to takyto efekt.
asi uz jsem problem nasel,vaha byla uplne cista,ale za ni popraskane hadice co vedou z ty pretlakovy nadobky,nebo co to je,no a jak jsem se to snazil cely promrzly vyndat,popraskalo mi tam toho vic,takze ted shanim filtrbox az ke klapce,kdyby nekdo mel,diky za nabidky,pak bude auto na prodej za50000,mam ho navic a potrebuju naftu do prace