Zdravim .Muze mi nekdo poradit .Vsetci pisete ze k utotelefonu su dve ctecky sim karet ,jedna v loketni opierce a druha v kufru .Ale ja tu druhu v kufru nemam je to mozne?dik za odpovede
tak jsem našel čtečku v kufru černá krabička levá strana v kufru-nad kolem-je to Tour 99-je tam mrška skovaná až v zadu Leč telefon mi stejně nemaká-displej mám úplně prázdnej a dělá to jen když zapnu klíček tak na displeji přeběhne na moment řada kostiček a to je vše-displej prázdnej-pojistka 57 dobrá,kable pod opěrkou taky dobrý...Má někdo nějakou radu jak zjistit či změřit v čem je problém :?:Jinak mám tenhle aparát a normálně makal http://imageshack.us/g/36/fotografie0651.jpg/ má někdo nějakou radu...
ser na telefon, zozen si tcu modul, ibus, ece, novsi od 2005 rocnika a samozrejme kablovacku k nemu a budes volat cez svoj, potom este take drobnosti ako kablovacka a mikrofon a dalsie detaily
jararak píše:ser na telefon, zozen si tcu modul, ibus, ece, novsi od 2005 rocnika a samozrejme kablovacku k nemu a budes volat cez svoj, potom este take drobnosti ako kablovacka a mikrofon a dalsie detaily
e60 je uz most, potrebujes ibus, mozno 2006 e46 (cabrio,m3), x5 e53, x3 netusim ako sa mu nadavalo, z4. nemam to oskusane na ece uprave, nasiel som asi 100 clankov kde to urobili na usa verziach, bidujem akurat tcu modul taky ako potrebujem (asi posledna ibus verzia), kedze ja uz bit 2 mam, tak potrebujem bud prekablovat konektor alebo kupit redukciu, antenu, mikforov a kabelaz uz mam. Nasledne budem moct vyhodit laktovku taku ako mam a zadovazit si posvunu s odkladacim priestorom, kedze tu s telefon uz asi potrebovat nebudem .
Eurocom, TR445 cena 1999kč, nainstaloval som ho do auta pod laktovku, uplne pod konzolu, napojil som ho, mikrofon som pripevnil pod budiky aby nezavadzal a aby som nemusel tahat kable po aute, kabel z comu som potiahol pod konzolou do drzaku a je hotove, stacilo sparovat a teraz funguje automaticky ked sa priblizim k autu uz bez napajania kablu, pokila ho nechcem nabijat! Ale BT musim mat stale zapaty.
já ji mám na levé straně,úplně na vrchu vnitřního plechového podběhu-je tam takovej ohavnej blejskavej držák a černá škatule Myslím se musíš malinko ohnout abys tam viděl-já mám ale Toura Někdo tu psal že některý novější maj už ale jen v loketce....
bibikuba píše:já ji mám na levé straně,úplně na vrchu vnitřního plechového podběhu-je tam takovej ohavnej blejskavej držák a černá škatule Myslím se musíš malinko ohnout abys tam viděl-já mám ale Toura Někdo tu psal že některý novější maj už ale jen v loketce....
Mám E39 rok 97 ale nic jsem nenašel a v loketce mi to nechce načíst...
Technik z Cartecu mi říkal,že někdy to nenačte nové karty,prej jen ty do roku 2000,čož asi neseženu.
Rozeber konektor dole v loketce a koukni jestli tam jde po zapnutí klíčku nějakej proud-popř.okoukni pojistku,já to ted taky řešil-vůbec ten tel.nefungoval-je to sice stará Motorola s kabelem ale ted jsem vyměnil sluchátko do kufru jsem nacpal Sim a funguje ted normálně Ještě jsem teda nezjistil jestli ten telefon má svítit-coz myslím že má,nebo nee????