Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zhasínání komplet přístrojovky u e34
-
ahoj dnes mi začala komplet zhasínat přístrojovka,budíky ukazují dál jen nejde osvětlení přístrojů včetně všech ovladačů,jinak světla svítí normálně,a samo se to za nějakou chvíli zase rozsvítí,typoval jsem to na páčku,ale pak mi to udělalo i na místě když jsem stál a nic nepřepínal,jinak dnes jsem měnil přední světla,protože ty starý jsem měl vysvícený,ale myslím že to je jen schoda náhod,protože jsem ty světla vyměnil kus za kus a nejsem zas takový jelito, abych zapojil jinak přední světla,světla mi samozřejmě svítí normálně a tak jak je zapnu,nicméně nejčastěji kdy to zablbne je při přepínání dálkových světel nebo blinkrů,ale udělalo mi to i na mistě když jsem nic nepřepínal a to mě právě mate.
nemá někdo nějakej nápad nebo zkušenost s tímhle problémem?
-
Ahoj,
mně to dělalo když jsem nastartoval a než jsem ujel cca 3km,tak nešel šíbr,el.zrcátka,palubka občas problikla,blikalo osvětlení celého interiéru i s palubkou a něco cvakalo vzadu pod sedákem. Budíky,světla šly normálně,startuje mi to taky normálně,takže baterka ok. Dělalo to když bylo hodně zima..pod nulou. teď je vše ok,taky by mě zajímalo co to bylo
mně to dělalo když jsem nastartoval a než jsem ujel cca 3km,tak nešel šíbr,el.zrcátka,palubka občas problikla,blikalo osvětlení celého interiéru i s palubkou a něco cvakalo vzadu pod sedákem. Budíky,světla šly normálně,startuje mi to taky normálně,takže baterka ok. Dělalo to když bylo hodně zima..pod nulou. teď je vše ok,taky by mě zajímalo co to bylo

-
-
-
-
- Kontaktovat uživatele:
Pro eliminování závady si pujč na zkoušku od někoho druhé budíky. Pak budeš vědět, jestli máš hledat problém v budíkách, nebo v kabeláži. A nesvítí ti pouze budíky, nebo komplet palubovka? Pokud jsi regulaci jasu vyloučil, tak zkus ještě spínač světel. I když se zdá být ok, může být vypálený. Obrysovky a podsvícení palubky jsou dva různé okruhy. Pak taky další možností je, že to může být spínané přes relálko, ale tím si nejsem jist páč nemám schema.
-
zhasíná komplet celej vnitřek a venku vše svítí normálně,zhasíná to zcela nahodile,jednou při zapnutí blinkru pak zase při sepnutí světel a pak při nastartování,včera jsem například před barákem zkouma jestli to nedělá páčka, a když jsem stál tak to neudělalo ani jednou ve spojitosti s pohybem páčky,ale nastartuju na parkovačky a palubovka potmě a pak se zažne pomalu probírat,
s tím spínačem to ještě zkusím ten jsem nezkoušel,
a venek bude natuty přes relátko, ale vnitřek už být nemusí tak na to kouknu když na něco přijdu dám vědět,jiný budíky tu mám tak to zkusím přehodit
s tím spínačem to ještě zkusím ten jsem nezkoušel,
a venek bude natuty přes relátko, ale vnitřek už být nemusí tak na to kouknu když na něco přijdu dám vědět,jiný budíky tu mám tak to zkusím přehodit
beny-maser píše:ahoj dnes mi začala komplet zhasínat přístrojovka,budíky ukazují dál jen nejde osvětlení přístrojů včetně všech ovladačů,jinak světla svítí normálně,a samo se to za nějakou chvíli zase rozsvítí,typoval jsem to na páčku,ale pak mi to udělalo i na místě když jsem stál a nic nepřepínal,jinak dnes jsem měnil přední světla,protože ty starý jsem měl vysvícený,ale myslím že to je jen schoda náhod,protože jsem ty světla vyměnil kus za kus a nejsem zas takový jelito, abych zapojil jinak přední světla,světla mi samozřejmě svítí normálně a tak jak je zapnu,nicméně nejčastěji kdy to zablbne je při přepínání dálkových světel nebo blinkrů,ale udělalo mi to i na mistě když jsem nic nepřepínal a to mě právě mate.
Škoda, že jsi založil nové vlákno

Téma: E34 520i zhasíná osvětlení palubky a ovládání topení
Bohužel zhasíná pořád

-
-
ted mi to zrovna přestslo dělat a vypínač používám denne a podle mího by se to zhoršovalo,ale je to prostě neidentifikovatelný,kdy se to děje,prostě to problikne jak chce a za jakýhokoli počasí chce.Já bych řekl že je tam nějakej zoxidovanej kontakt někde,ale kde?no právě takovejch chytráku jako JÁÁ je tady na foru halda,ale nikdo kdo by poradil. 

-
pepicek píše:ted mi to zrovna přestslo dělat a vypínač používám denne a podle mího by se to zhoršovalo,ale je to prostě neidentifikovatelný,kdy se to děje,prostě to problikne jak chce a za jakýhokoli počasí chce.Já bych řekl že je tam nějakej zoxidovanej kontakt někde,ale kde?no právě takovejch chytráku jako JÁÁ je tady na foru halda,ale nikdo kdo by poradil.
Přesně!!!