to je skvělá zpráva...vypadá to dobře....ozvu se ti Snejku až budu mít auto ze servisuSnejk píše:to sviceni blinkrama jako pozicky umim nastavit taky ... e38 39 53... bla bla...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Denní svícení dálkovými světly E 39 umí někdo???
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
návod asi těžko, ale budu teď jedny dělat, tak ti to nafotím, ale za jaký původní to chceš měnit? originál předface světlo žádný kroužky nemá a u poface to udělat nejdejiriik píše:Aha... tak to musím asik rozebrat světlo, koupit CCFL kroužky. Normálně je přehodím za ty původní ?Něměl bys nějakou fotku nebo odkaz kde ukazují jak na to ?
-
jiriik
- Kontaktovat uživatele:
No mám originál AE, tak to jsem myslel.. promiň nějak se v tom nevyznám...Bratn píše:návod asi těžko, ale budu teď jedny dělat, tak ti to nafotím, ale za jaký původní to chceš měnit? originál předface světlo žádný kroužky nemá a u poface to udělat nejdejiriik píše:Aha... tak to musím asik rozebrat světlo, koupit CCFL kroužky. Normálně je přehodím za ty původní ?Něměl bys nějakou fotku nebo odkaz kde ukazují jak na to ?
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
je někdo v Brně kdo to umí nastavit?
kolik Wattů mají mít světla pro denní svícení ?
kolik Wattů mají mít světla pro denní svícení ?
-
Dettektorr
-
Brátn
- Moderátor
- Klubové ID: 1860
- Kontaktovat uživatele:
jiriik píše:No mám originál AE, tak to jsem myslel.. promiň nějak se v tom nevyznám...Bratn píše:návod asi těžko, ale budu teď jedny dělat, tak ti to nafotím, ale za jaký původní to chceš měnit? originál předface světlo žádný kroužky nemá a u poface to udělat nejdejiriik píše:Aha... tak to musím asik rozebrat světlo, koupit CCFL kroužky. Normálně je přehodím za ty původní ?Něměl bys nějakou fotku nebo odkaz kde ukazují jak na to ?

ty první jsou předface ty druhý poface, na těch prvních kroužky jdou dodělat na druhých ne, tam se může jen koupit jiná žárovka
-
Dettektorr
- Risa525
- Klubové ID: 2231
právě by mě zajímalo jak ty pozičky makaj spolu s denním svícením a jak se to vlastně přepíná...Dettektorr píše:Snejku si bůh. Díky. Mj. ty pozičky sou fakt hezký. Jo a s těma auto xenonama si měl asi recht. Nechal sem je zapnutý a od tý doby je nevypnul. Díkes.
PS: mrkni na tu odpadovou jednotku navi. Ty víš co.
Zatim čus, seš borec. Domluvíme to webasto.
-
Dettektorr
- Risa525
hmmm to zní dobře.....vypadá to skvěle to vím....a ještě jedna otázka, na parkovačky(kroužky) blinkry svítěj??Dettektorr píše:Při denním svícení pozičky nejdou. Jdou pouze při zapnutém normálním osvětlení potkávácími světly. tzn. svítí potkávačky a slabě blinkry v předních světlech a je to hezký. Nesvítí boční blinkry v blatnících pouze ty ve předních světlech.
-
jiriik
- Kontaktovat uživatele:
Hmm to by se mi libilo taky na E60. Kdo to umí ?risa525tds píše:Dettektorr píše:Při denním svícení pozičky nejdou. Jdou pouze při zapnutém normálním osvětlení potkávácími světly. tzn. svítí potkávačky a slabě blinkry v předních světlech a je to hezký. Nesvítí boční blinkry v blatnících pouze ty ve předních světlech.
- Risa525
fl světla mají oranžové diodyjiriik píše:risa525tds píše:Hmm to by se mi libilo taky na E60. Kdo to umí ?Dettektorr píše:Při denním svícení pozičky nejdou. Jdou pouze při zapnutém normálním osvětlení potkávácími světly. tzn. svítí potkávačky a slabě blinkry v předních světlech a je to hezký. Nesvítí boční blinkry v blatnících pouze ty ve předních světlech.
- Risa525
jasná....takže jakmile se šáhne na čudl tak svítěj blinkryHonzaK píše:Ty US pozičky v př. blinkrech svítí v poloze 1 a 2. Tzn. spolu s normál parkovačkama (kruhama u fl) a koncovýma světlama plus v poloze 1 s US denním svícením a nebo v poloze 2 s normálníma potkávacíma světlama bez US denního svícení