Tenhle flek "cestuje" vcera byl vic vlevo, asi o pět cm. Setkal se s tím někdo? Problém je v tom, že je navíc obraz rozostřený, takže se do toho nedá koukat.
Jo a ještě mě napadá, když se zařadí v noci zpátečka, tak by se mělo zrcátko viditelně zesvětlit, ne? Protože mě se nikdy vůbec nehejbe, pořád je s tím žlutým filtrem.
Díky za případné rady jak tuto nepříjemnost odstranit.
Ahoj, mel jsem stejny problem na venkovnim zpetnym zrcatku, mas rozbitou elektrochromatickou vrstvu, opravit se , dle meho soudu da jen vymenou zrcatka. Ja jsem to prozatimne vyresil rozebranim a "vylitim" te rozlite kapaliny a zpetnym spojenim, po obvodu jsem to zalepil silikonem. Samozrejme pak nebude fungovat samozatmivani, tzn. nevydrzis to a budes shanet nove, protoze kdo jednou skusi, nechce jinak , ja to vydrzel tak mesic , ale treba najdes nejakeho odbornika, ktery Te zrcatko opravi...
No to si mě moc nepotěšil... Takže to rozebrat a vylejt tu žlutou kapalinu jo? Že by se mi do toho teda dvakrát chtělo, to se říct nedá. Ale jak je to rozdojený - ten obraz - to je na palici.
ja ho sehnal z bouracky od cloveka , ktery tomu nerozumnel, tudiz nevedel co stoji, takze jsem mu za nej daval asi 300kc , nove stoji nejake tisice, mam pocit , ze 8000kc, koukni do ETK.
Já to měl na E39 a na E60 ne a můžu říct, že bez toho žít dokážu. Měl jsem ho taky prasklý, na Harfě mně nabízel taky žlutý - teda rozbitý za čtyřku. Pak jsem kupoval nějaký věci v Břežanech a sklo mně nechal za 15 kil.
Jinak k tomu principu, se zařazením zpátečky to nemá nic společnýho, v tom vnitřním zrcátku je světelný čidlo, takže když se na to posvítí, zrcátko ztmavne
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Teď jsem ho akorát vymontoval a vsiml jsem si toho čidla Vzhledem k tomu, že jsem měl před tím Opela Astru, tak bez toho asi taky budu moct dokázat žít. Budu shánět, kdyby náhodou někomu přebývalo, dejte vědět
Tak moje zkusenost
Zrcátko jsem vyndal, docela rozumně sundal plasty, rozdělal a po asi dvou hodinach jsem z toho vykapal asi trictvrte ty kapaliny. Zbytek uz nesel, takze jsem mezi ty dvě skla vrazil nůž, oddělil od sebe, vyčistil lihem, dal dohromady a mam čiré zrcátko. Můžu říct, že se mi teď krásně parkuje, protože v tom je něco konečně vidět. Ale to bylo způsobené tím, že to nefungovalo bylo pořád zatmavené.
Každopádně není to extra náročné z toho tu tekutinu vyndat a mít funkční zrcátko bez zatmavování.