A jak to pak funguje? to zapnes parkovačky a ktomu dalkový který svítěj na těch 30%?
A potom když rozsvítím potkávačky na noc tak se samy vypnou a fungujou jako 100% dálkový?
spínač na poloze 0 nastartuju rozsvítí se denní světla na 30% (svítí pouze ty dálková, nic jineho ani v zadu), když dám spínač na parkovačky tak mi svítí denní + kroužky když je nastartováno. Jakmile vypnu motor svítí jen parkovačky (kroužky). Když přepnu na potkávací světla zhasnou denní a rozsvítí se xenony a dálkový samozřejmě na 100%. Ono i když jedeš na denní světla a blikneš dálkový tak svítí na 100%
To Snejk: tak to se za tebou stavím příští úterý na Texacu, čenda se to snažil nastavit a moje vozidlo s ním vůbec nekomunikovalo Předpokládám, že to funguje i na před fl. světlech.
georg píše:spínač na poloze 0 nastartuju rozsvítí se denní světla na 30% (svítí pouze ty dálková, nic jineho ani v zadu), když dám spínač na parkovačky tak mi svítí denní + kroužky když je nastartováno. Jakmile vypnu motor svítí jen parkovačky (kroužky). Když přepnu na potkávací světla zhasnou denní a rozsvítí se xenony a dálkový samozřejmě na 100%. Ono i když jedeš na denní světla a blikneš dálkový tak svítí na 100%
no ono není problém mít aktivní současně denní svícení americké i evropské. Takže v poloze 2 pojedou všechny světla s potkávačkama a když vypneš klíček tak to samo zhasne. Zbytek jak bylo psáno výše.
Úplně nejlepší je pokud má auto polohu přepínače "A" Pak se to všecko bude dít samo.
Na e36 je třeba vyměnit relé dálkových světel. Je tu o tom topic, kde a za kolik koupit relé, jak ho nainstalovat, fotky jak to svítí, atd... Stačí jen chvilku hledat
Touring & Compact Nic z toho, co píšu není pravda. Vymýšlím si, abych byl zajímavější ...