Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Praskla pruzina E39 levy predek
Ahoj, rad bych se podelil o zkusenost, u ktere jsem mel stesti. Dnes rano vstanu a leve predni kolo je prazdne. Rikam si, defekt, to je v pohode, nahodim rezervu a jedu. Jenze po zhozeni kola jsem zjistil, ze mi praskla predni leva pruzina nastesi, kdyz auto stalo, ktera prorazila pneumatiku. Stat se to za jizdy, tak bych se modlil, abych to prezil. Doporucuji vymenu tem co maji najeto jako ja 360 tis. km a rok vyroby 98, aby se podivali na korozi pruzin a pripadne je vymenili. Ja je jdu zitra shanet a menim i na druhe strane.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jak už jsem psal o padlém předku, pružina praskla a tím dost ostrým úlomkem podrápala gumu tak, že mi byla doporučena okamžitá výměna (skoro nové gumy) 
Výměna pružin v Liberci vyšla na bezmála 11.000,- Kč!

Výměna pružin v Liberci vyšla na bezmála 11.000,- Kč!
-
- Moderátor
- Klubové ID: 1778
- Kontaktovat uživatele:
to bych neřekl , u e36 a e39 celkem castej jevbrumlae34 píše:Tam je to ,,vzacnost"

E30 328i Coupe M20 M-technic II
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant
E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
E46 M3 SMG - žlučník
E91 335i N54B30 - pracant

E70 3.0d - mamacar
Motorsport Matoušek - BMW ///M Service & Performance
-
- Klubové ID: 2166
- Kontaktovat uživatele:
bawo a pruziny.... o tom se daji romany napsat...
tenhle rok vymenenych snad 10 na ruznych e38,39...
nejlip jedna co mrdla za jizdy, vymenila se, a ujelo se 10m a mrdla i druha a propichla gumu....
a tak to de donekonecna... zlate pravidlo.. vzdy! vymenit obe... protoze jinak ta druha mrdne zachvili taky... zatim se tak stalo uplne pokazdy kdyz se to chtelo ojebat a je jedno jestli predek/zadek...
tenhle rok vymenenych snad 10 na ruznych e38,39...
nejlip jedna co mrdla za jizdy, vymenila se, a ujelo se 10m a mrdla i druha a propichla gumu....
a tak to de donekonecna... zlate pravidlo.. vzdy! vymenit obe... protoze jinak ta druha mrdne zachvili taky... zatim se tak stalo uplne pokazdy kdyz se to chtelo ojebat a je jedno jestli predek/zadek...