Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
tlak paliva 530d
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
mam problem s 530d, skubani ve vyssich otackach, nakonec mi to vcera pri prudaim pridani plynu chciplo uplne a ani zarazeni rychlosti nezabralo. nastartovalo to az pres klicek-vypnuti/zapnuti cerpadel. mel jsem u sebe nahodou ntb s carsoftem a vypsal chyby
1190 rail pressure regulation
1260 delivery pump control
dnes jsem zacal nejlevnejsi variantou-vymena palivoveho filtru. na zkousku jsem otocil klicek bez filtru a nafta vicemene jen ukapavala. o nejakem tlaku nemohla byt rec. cerpadlo pod ridicem ma dost nepravidelne otacky. vymenim jej asi jako prvni. kde se krome prvovyroby da sehnat?
je mi jasny ze to muze byt i CR cerpadlo nebo vstriky, v kazdem pripade by ta nafta bez filtru mela celkem vystriknout ne?
1190 rail pressure regulation
1260 delivery pump control
dnes jsem zacal nejlevnejsi variantou-vymena palivoveho filtru. na zkousku jsem otocil klicek bez filtru a nafta vicemene jen ukapavala. o nejakem tlaku nemohla byt rec. cerpadlo pod ridicem ma dost nepravidelne otacky. vymenim jej asi jako prvni. kde se krome prvovyroby da sehnat?
je mi jasny ze to muze byt i CR cerpadlo nebo vstriky, v kazdem pripade by ta nafta bez filtru mela celkem vystriknout ne?
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Zeptám se taky na tohle téma v souvislosti s tím že mám třeba v autě míň jak 15 l paliva, a ani se mi někdy skoro nerozsvítí hladový oko a už to chcípne jako kdyby tam nebyla nafta? Jaká je častější závada? Špatnej ukazatel paliva nebo podávací čerpadlo? 

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
To nejspíš bude podávací čerpadlo v nádrži.cmelak píše:Zeptám se taky na tohle téma v souvislosti s tím že mám třeba v autě míň jak 15 l paliva, a ani se mi někdy skoro nerozsvítí hladový oko a už to chcípne jako kdyby tam nebyla nafta? Jaká je častější závada? Špatnej ukazatel paliva nebo podávací čerpadlo?
Ahoj.Přidám se k tomuhle tématu.Jak mám v nádrži mezi nulou a 15l,podle ukazatele,tak se mi při ostřejší jízdě v zatáčkách rozsvítí symbol převodovky (to žlutý ozubený kolečko s vykřičníkem,v pravo dole na přístrojovce)myslím že to je symbol převodovky.Vypnu motor,tak na 5min a zhasne.Co to může dělat?
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Tipoval bych to na nedostatek oleje v převodovce. Jestli se mýlim tak ať mě někdo opraví.ruza2 píše:Ahoj.Přidám se k tomuhle tématu.Jak mám v nádrži mezi nulou a 15l,podle ukazatele,tak se mi při ostřejší jízdě v zatáčkách rozsvítí symbol převodovky (to žlutý ozubený kolečko s vykřičníkem,v pravo dole na přístrojovce)myslím že to je symbol převodovky.Vypnu motor,tak na 5min a zhasne.Co to může dělat?
Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
To mě taky napadlo,ale co má společnýho olej v převodovce a palivo.Když natankuju,aby to ukazovalo 30l tak to neudělá.Mě spíš napadlo že si motor šlukne vzduch a chvilku jakobi vynechá a táhne převodovku,protože když mě došla nafta normálně při jízdě,motor zdech a než jsem zastavil tak se rozsvítila taky.mám to auto měsíc,takže to vychytávám.Že špatně ukazuje plivoměr jsem už zjistil.A nebo je včudu to přepouštěcí čerpadlo v nádrži.Když se to rozsvítí tak převodovka řadí normálně.Jo a je to e39 530dA 11/2000.Díky za typ.