Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e39 nefunkcni klic s DO
Zdravim mam problem s klicem otevirat normalne jde i kufr akort zamknout neje.Po rozebrani klice jsem zjistil ze je spatna takova ta umelohmotna pruhledna desticka co jsou na ni jakoby tisteny spoj s tema trema teckama na tlacitka.Nevim presne jak se to jmenuje ale zajimalo by me zda se to da sehnat samostatne nebo bude zapotrebi koupit novy klic.Diky
Johny9 píše:Zdravim mam problem s klicem otevirat normalne jde i kufr akort zamknout neje.Po rozebrani klice jsem zjistil ze je spatna takova ta umelohmotna pruhledna desticka co jsou na ni jakoby tisteny spoj s tema trema teckama na tlacitka.Nevim presne jak se to jmenuje ale zajimalo by me zda se to da sehnat samostatne nebo bude zapotrebi koupit novy klic.Diky
Máme
satva píše:me prestalo fungovat uplne vse, mel sem rozdelanej klic kvuli vymene tlacitek, asi pul hodky tam nebyly baterky pak to slozim s puvodnima tlacitkama pac ty z aukra me nesedely a klic nefunguje vubec , ten vnitrek sem nejak neposkodil aspon neni nic poznat ...
nevite cim to muze byt ?
Rozhozeny parovani, baterky nesmi byt venku dele jak minutu, aby se toto nestalo.
ted sem to byl zkouset parovat podle navodu a nedari se
klic do polohy 1 na cca 5 sekund pak vytahnout
podrzet tlacitko otvirani a pritom 3x kratce zmacknout v prubehu 10sekund tlacitko zavirani
stale drzet tlacitko otvirani
pustit
a melo by to zkusebne zavrit otevrit samo ale nic se nedej
kua porad to nefunguje ...
tak kde je chyba ?
klic do polohy 1 na cca 5 sekund pak vytahnout
podrzet tlacitko otvirani a pritom 3x kratce zmacknout v prubehu 10sekund tlacitko zavirani
stale drzet tlacitko otvirani
pustit
a melo by to zkusebne zavrit otevrit samo ale nic se nedej
kua porad to nefunguje ...
tak kde je chyba ?
-
Brátn
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
viz můj příspěvek http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... c&start=15